Noorderhavenstraat 197 - Zutphen

€ 685.000,- kosten koper.
Brochure downloaden

Urban living aan de haven – Schitterend appartement aan de IJssel

Industrieel, strak, aan het water en toch bent u zo in de stad; de Noorderhavenstraat is dé perfecte plek voor liefhebbers van een urban lifestyle. Het ruime en lichte appartement aan de Noorderhaven is kersvers, want in 2022 werden deze onder architectuur ontwikkelde woonblokken opgeleverd. Alles is nog fonkelnieuw, maar het omgevingsgroen begint al mooi vorm te krijgen. De complexen kregen allemaal een eigen gezicht en zijn hoogwaardig afgewerkt.

Dit riante appartement (140m²) beschikt over drie slaapkamers, een heerlijk balkon (op het zuiden), een prachtig A+++-energielabel én een fantastisch uitzicht over de Noorderhaven en de IJssel. Ook de ligging is ideaal; het station ligt op loopafstand, maar ook het gezellige centrum van Zutphen bereikt u met de fiets in vijf minuten.

Zutphen
Zutphen is één van de oudste steden van Nederland. Het is een schitterende Hanzestad aan de IJssel, vol met prachtige oude panden, gezellige winkelstraten, lieflijke woonwijkjes, maar ook vol met kunst, cultuur en muziek. De prachtige binnenstad is al zeker 1700 jaar oud. Het historische centrum, met de gezellige markten, de winkelstraten en de monumentale panden, bieden altijd een levendige gezelligheid. Ook qua cultuur is het in Zutphen genieten geblazen; er zijn diverse musea en er worden jaarlijkse vele culturele evenementen georganiseerd. De innerlijke mens wordt ook niet vergeten, want er zijn hier restaurants en cafés met gezellige terrassen genoeg.
Van origine is Zutphen een verzamelplaats voor vrije denkers en staat het te boek als een Steinerstad.

Het appartement
Het complex heeft een gemeenschappelijke entree en een parkeergarage, waar elk appartement een eigen parkeerplek en een berging voor fietsen e.a. heeft. Op de eerste verdieping – bereikbaar per trap, maar ook per lift – ligt dit royale en lichte appartement.

Entree in de lange gang. Op de vloer licht een fraai pvc-vloer van lichtgerookt eiken. Hier vindt u de garderobe, de drie slaapkamers, de badkamer met inloopdouche en wastafel, de WC en de toegang tot het leefgedeelte.

Het appartement heeft een state-of-the-art leefkeuken, met een groot kookeiland, compleet met composiet werkblad, inductieplaat met downdraft-afzuiging, een afwasmachine en – uiteraard – veel bergruimte. De apparatenwand is uitgerust met een grote ijskast en diepvries, een heteluchtoven en een handige nis - uw coffee station. Er is ruimte voor een grote eettafel en vanuit de keuken is er toegang tot het zonnige balkon op het zuiden.

Aan de voorzijde de royale living, met grote raampartijen en een prachtig uitzicht op haven & IJssel, die door het weer en de seizoenen geen dag hetzelfde oogt.
De royale living en woonkeuken zijn tezamen maar liefst 75 m².

Beneden in het souterrain is de ruime parkeergarage; hier vindt u tevens de berging waar u uw fietsen, kerstballen en sportitems kunt bewaren.

Kortom
Eigentijdse vormgeving op een waanzinnige gave locatie, dit is een warm thuis met zicht op de IJssel en toch dicht bij alle voorzieningen. We kunnen ons voorstellen dat u dit fraaie appartement graag zelf wilt ervaren; we nemen u dan ook graag mee voor een bezichtiging.

Algemeen:
Bouwjaar: 2022
Onderhoud: Uitstekend
Isolatie: Volledig geïsoleerd
Verwarming: Vloerverwarming, warmtepomp (huur)
Ligging: Gelegen op korte loopafstand van het centrum, aan de jachthaven van Zutphen, met uitzicht op de IJssel
Berging: Eigen berging in het souterrain
Parkeren: Eigen parkeerplaats in de ruime parkeergarage en tevens voorzien van een eigen laadpaal.

Inhoud: 416 m³
Woonoppervlakte: 140 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 12 m²
Externe bergruimte: 5 m²
Energielabel: Energieklasse A+++
Aanvaarding: In overleg

Dit appartement is voorzien van een energielabel.

lees meer +

Interieur en omgeving

Bekijk alle foto's door op een afbeelding te klikken.

Noorderhavenstraat 197  ZUTPHEN
Kenmerken
  • Kosten koper k.k.
  • Status:
    verkocht
  • Bouwjaar:
    2022
  • Woonoppervlakte:
    140 m²
  • Inhoud:
    461 m³
  • Energieklasse:
    A_PPP
  • De Haan Schippers Makelaars