Hoetinkhof 89 - Vorden

€ 420.000,- kosten koper.
Brochure downloaden
Regiofilm

Plek voldoende voor al uw plannen - Ruime twee-onder-één-kapper aan rustig pleintje

Deze woning, perfect gelegen op de hoek van het plein, verrast: wat een ruimte! Met een woonoppervlak van 180 m² heeft u hier alle gelegenheid om riant te wonen. Deze wijk werd gebouwd aan het einde van de royale jaren ’70, toen men graag ruim bouwde, met veel oog voor openbare ruimte en groen. Dit fijne huis reflecteert dat mooi, met twee verdiepingen, veel bergruimte, vier slaapkamers en een heerlijke tuin op het zuidwesten.

De woning is bijzonder goed onderhouden en dat is een fijne plus. Heeft u geen zin om meteen aan het vernieuwen te slaan, dan kunt u er zo in. Het programma en de bouw lenen zich echter goed voor een opfrisbeurt; de ligging van het huis is uitgelezen voor zonnepanelen, en het interieur en indeling laten zich zonder al te veel kunst en vliegwerk updaten naar de standaard van deze tijd.

Wilt u graag meer woonruimte in huis? Dan zijn de garage en bijkeuken daar ideaal voor; deze laten zich eenvoudig bij het huis betrekken.

De buurt is uitstekend voor jonge gezinnen; voor het huis ligt een rustig parkeerpleintje en rondom zijn meerdere speelpleintjes met zandbakken en klimtoestellen te vinden. Het buitengebied ligt op steenworp afstand, waardoor het hier dubbel genieten is.

Vorden
Het huis ligt op vijf minuten vanaf het centrum van Vorden, met het gezellige plein, de basisschool, de winkels, de bakker, slager en groenteman, en uiteraard de horeca. Vorden is een geliefde plaats in de Achterhoek en het staat bekend als het Acht-kastelendorp. Fietsers, wandelaars en vakantiegangers kunnen hier eindeloos genieten van de vele fietsroutes en wandelpaden. Het is bij uitstek een plek voor levensgenieters en bourgondiërs, vooral in de herfst, wanneer het wildseizoen aanbreekt en de vele restaurants in de omgeving prachtige wildkaarten aanbieden. Er valt hier veel te genieten.

Begane grond
Entree via de zijkant van het huis - onder het overstek, dus de boodschappen komen droog over. De hal is licht en ruim. Rechts de trapopgang met de open trap naar de verdiepingen, links de deur naar de garage, de WC met fonteintje en de meterkast

De woonkamer is licht, door de grote raampartijen. Op de vloer een neutrale vloerbedekking. Aan de voorzijde van het huis zicht op de voortuin en het pleintje.

De eethoek is gecreëerd in het deel tussen de woonkamer en keuken, en is licht en uitnodigend door de grote raampartij. Het is goed denkbaar dat de achterpui wordt ingevuld met een glazen schuifpui, om zo op zomerse dagen binnen en buiten met elkaar te verbinden.

De keuken is een separate ruimte, en is keurig; met lichte houtfineer fronten, veel ruimte in de onder- en bovenbouwkasten, keramische kookplaat, combimagnetron en ingebouwde koelvriescombinatie en afwasmachine.

Aansluitend de bijkeuken, met pantry, ruimte voor de extra ijskast en de deuren naar de tuin en de garage.

De garage annex schuur is royaal en biedt ruimte voor zowel een auto als de fietsen en andere attributen. Boven de garage, te bereiken per vlizotrap, bevindt zich een ruime zolder, met een separaat stookhok.

Bovenverdieping
De overloop biedt toegang tot maar liefst drie slaapkamers – twee grote en een kleinere die nu in gebruik is als studeerkamer -, allen voorzien van grijze vloerbedekking, en een compleet uitgeruste badkamer met een ligbad, ruime inloopdouche, wastafel en WC. Hier staat ook de wasmachine.

Zolder
De zolder (30 m²) is een goed bruikbare ruimte; er is een grote overloop, die een goede werkruimte is, en een ruime slaapkamer met veel bergruimte achter de kniebeschotten.

Buitenruimte
De tuin is onderhoudsarm en zonnig, op het zuidwesten georiënteerd, dus u geniet hier met de eerste voorjaarszon al van het terras. De gazons aan voor- en achterzijde liggen er prachtig bij, zo nu en dan maaien en het ziet er weer strak uit.

Kortom
Een ruim huis dat u eenvoudig naar uw hand kunt zetten, op een gewilde plek in Vorden, deze fijne woning is het complete plaatje. Wilt u zelf eens komen ervaren of de Hoetinkhof uw nieuwe stek is? We nemen u graag mee voor een rondleiding.

Algemeen:
Bouwjaar: 1978
Onderhoud: goed onderhouden geheel
Isolatie: Dakisolatie, gevelisolatie en dubbele beglazing
Verwarming: CV combi-ketel (Vaillant, 2021)
Ligging: In ruim opgezette woonwijk met veel groen

Inhoud: 629 m³
Woonoppervlakte: 147 m²
Overig inpandige ruimte: 31 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 3 m²
Perceeloppervlakte: 291 m²
Energielabel: Energieklasse C
Aanvaarding: In overleg

Deze woning is voorzien van een bouwtechnische keuring en een energielabel.

lees meer +

Interieur en omgeving

Bekijk alle foto's door op een afbeelding te klikken.

Hoetinkhof 89  VORDEN
Kenmerken
  • Kosten koper k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouwjaar:
    1978
  • Woonoppervlakte:
    147 m²
  • Perceeloppervlakte:
    291 m²
  • Inhoud:
    629 m³
  • Energieklasse:
    C
  • De Haan Schippers Makelaars