het Jebbink 11 A - Vorden

€ 945.000,- kosten koper.
Brochure downloaden
Regiofilm

Villa De Eikenhof – Groots wonen in het groen

Deze fraaie villa aan Het Jebbink in Vorden heeft echt alles mee: de looks, de tuin en de ligging - in een rustige woonwijk, opgezet in de jaren ’70. Dat betekent veel ruimte en véél groen. Het huis is echter van recenter datum; deze werd in 2005 gebouwd. In die kleine twintig jaren is de woning uitstekend onderhouden en hebben de bewoners veel aandacht gehad voor verduurzaming: het huis is uitstekend geïsoleerd en op het dak liggen 24 zonnepanelen, met een imposant energielabel A als beloning.

Villa De Eikenhof is vernoemd naar de monumentale eiken op het perceel, die een restant zijn van het Kraaienbos, een bos van een hectare groot dat hier tot de jaren ’70 stond. Het bos heeft goeddeels plaatsgemaakt voor deze mooie wijk, maar een aantal eiken staan er nog.

Door het formaat en de locatie is dit een geknipt huis voor een jong (samengesteld) gezin.

Wat een ruimte!
Dit fijne huis heeft een dijk van een woonoppervlak; 233 m², en daarbij zit nog niet eens de grote inpandige garage (35 m²) of de grote zolder (28 m²), waar met gemak nog een slaapkamer, werkkamer of gastenkamer in kan worden gecreëerd.
Maar niet alleen het huis is aan de maat, ook de tuin is van een indrukwekkend formaat: met een oppervlak van 1.785 m² aan schitterend ingerichte tuin, is het echt een paradijs te noemen.

Vorden
Vorden is echt een pareltje in het hart van de Achterhoek en het staat bekend als het Acht-kastelendorp. Fietsers, wandelaars en vakantiegangers kunnen hier eindeloos genieten van de vele fietsroutes en wandelpaden.

Het huis ligt op vijf minuten vanaf het centrum van Vorden, met het gezellige plein, de winkels, de bakker, slager en groenteman, en uiteraard de horeca. Aan het plein staat ook een goede basisschool, op maar vijf minuten met de (kinder)fiets.

Vorden is gelegen in de gemeente Bronckhorst en die is - toepasselijk genoeg - in mei 2018 uitgeroepen tot de Wandelgemeente van het Jaar. Bent u een fervent golfer? De Lochemse golfbaan ligt op 15 autominuten en hier kunt u beslist uw hart ophalen. Ook is er een prachtig openluchtzwembad, een tennisclub en een levendige voetbalvereniging.

Het is bij uitstek een plek voor levensgenieters en bourgondiërs, vooral in de herfst, wanneer het wildseizoen aanbreekt en de vele restaurants in de omgeving prachtige wildkaarten aanbieden. Er valt hier héél erg veel te genieten.

Begane grond
Er is gekozen voor een herkenbare vorm; een jaren ’30-geinspireerd hoofdvolume met twee woonlagen en een kap, met haaks daarop een tweede volume met een woonlaag op de garage. De Eikenhof is uitgevoerd in lichte baksteen, waardoor het een fris voorkomen heeft.

Entree aan de voorzijde, naast de elektrische garagedeur, dus de fiets zet u gemakkelijk veilig weg.
De royale hal is licht en zonnig. Rechts meteen de deur naar de garage, aansluitend de deur naar de meterkast en de bijkeuken, met spoelbak en ruimte voor een extra ijskast, maar ook de laarzen en de sportspullen hebben hier een prima plek. In de hal links de trapopgang naar de verdiepingen, toegang tot de woonkamer en tot de keuken.

De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van het huis; volmaakte privacy en rust. Met de elektrische haard heeft u met één druk op de knop een sfeervolle warmte. Vanuit de zithoek via de openslaande beglaasde deuren toegang tot het zonneterras (zuidwest georiënteerd).

Via smaakvolle en-suitedeuren toegang tot de keuken; perfect ingedeeld, met veel werkblad (natuursteen), een dubbele spoelbak, inductieplaat en inbouwapparatuur als heteluchtoven, magnetron, koffiemachine, afwasmachine en koelkast. Daarbij is er bergruimte genoeg in de vele keukenkasten.

Bovenverdiepingen
Aan de overloop grenzen drie ruime en lichte slaapkamers die alle drie een fors formaat hebben (tussen de 18 m² en de 25 m²). Om dit moment staat op de kamer boven de garage de wasmachine en de -droger.

De badkamer is heerlijk, met een whirlpool, een inloopdouche met regendouche en massagedouches, dubbele wastafels en een WC.

De zolder is bereikbaar per vlizotrap en is ruim en licht.

Binnen- en buitenruimte
De garage is een mooie, geïsoleerde ruimte, perfect voor de klusspullen, de werkbank, de oldtimer en de fietsen. Mocht u er behoefte aan hebben om vanuit huis te werken, dan is het ook goed denkbaar dat deze ruimte getransformeerd wordt tot een kantoor of praktijkruimte.

De tuin is een plek waar uw vingers vanzelf groen worden; er is duidelijk met veel liefde en zorg aan de tuin gewerkt. Er zijn kleurige perken en speelse paden, een tuinhuis voor de tuinspullen en een waterpartij die zachtjes ruist, zodat u tijdens een kopje thee helemaal tot rust kunt komen. Er is veel privacy door de besloten ligging, de manshoge hagen en de volwassen bomen.

Mogelijkheden
Mocht u behoefte hebben aan meer kamers boven, dan is dat goed in te passen;
de twee slaapkamers aan de voor- en achterzijde van het huis zijn door een tussenwand eenvoudig om te bouwen tot (drie à) vier kamers. Om uw fantasie een handje te helpen, hebben we een aangepaste plattegrond toegevoegd.

Ook de zolder is door het riante oppervlak en de keurige afwerking een prettige ruimte om te gebruiken als werkkamer, atelier, gastenkamer of als extra slaapvertrek, met eventueel een overloop om de wasmachine en -droger te plaatsen. In de aangepaste plattegrond is hiertoe een vaste trap ingetekend.

Kortom, zoekt u een fijn huis in een rustige buurt in het prachtige Vorden? We laten u graag Villa De Eikenhof met veel plezier zien.

Algemeen:
Bouwjaar: 2005
Onderhoud: goed
Isolatie: vloeren/ dak/ gevel/ dubbele beglazing
Duurzaamheid: 24 zonnepanelen
Verwarming: Nefit (2005), cv gestookte boiler, vloerverwarming
Ligging: Rand van Vorden
Berging: Tuinhuis
Parkeren: Inpandige dubbele garage

Inhoud : 1.072 m³
Woonoppervlakte : 232 m²
Overig inpandige ruimte : 57 m²
Externe bergruimte : 6 m²
Perceeloppervlakte : 1.785 m²
Energielabel : Energieklasse A
Aanvaarding : In overleg

Deze woning is voorzien van een bouwtechnische keuring en een energielabel.

lees meer +

Interieur en omgeving

Bekijk alle foto's door op een afbeelding te klikken.

het Jebbink 11 A VORDEN
Kenmerken
  • Kosten koper k.k.
  • Soort woonhuis:
    villa, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht onder voorbehoud
  • Bouwjaar:
    2005
  • Woonoppervlakte:
    232 m²
  • Perceeloppervlakte:
    1785 m²
  • Inhoud:
    1072 m³
  • Energieklasse:
    A
  • De Haan Schippers Makelaars