de Jongstraat 25 - Vorden

€ 735.000,- kosten koper.
Brochure downloaden
Regiofilm

Het mooiste uitzicht van Vorden - Royale penthouse in complex De Vordense Beek

Gelijkvloerse bewoning met alle faciliteiten, zoals berging en parkeren onder één dak, zónder in te hoeven leveren op leefruimte en comfort: dat was wat de architecten van deze magnifieke appartementengebouwen voor ogen hadden. Dit prachtige tweelingcomplex stamt uit 2005 en is in die tijd perfect onderhouden. U woont hier dicht bij het centrum van Vorden, maar ook bij het groen en de rust waar dit dorp om bekend staat; aan de Baakse Beek fluit, knispert, kwaakt, groeit en bloeit het dat het een lieve lust is, en volgt u de stroom, dan komt u vanzelf uit bij het fraaie landgoed van Hackfort.

Deze penthouse is een heerlijke plek, gelegen op de bovenste, derde verdieping, en biedt de bewoner het gevoel van een villa. Deze riante woning heeft een woonoppervlak van 150 m². Er zijn twee slaapkamers en een studeer-/ logeerkamer. Door de grote raampartijen rondom is het huis uitgesproken zonnig en geniet u het jaarrond van de landschappen waar het complex door wordt omringd.

De woning is luxueus uitgevoerd, met aandacht voor detail en met een hoogwaardig afwerkingsniveau. Er is een groot balkon dat in de vorm van een loggia is uitgevoerd, waardoor u hier altijd droog en uit de zon zit. Beneden in de parkeergarage heeft u twee parkeerplekken, waarvan er één is voorzien van een oplaadpunt voor elektrische auto’s en een bergingsruimte.

Als bewoner van De Vordense Beek kunt u vanaf uw terras genieten van het omringende groen en de weidse vergezichten, gewoon met een kopje koffie in de hand.

- Vorden -
Vorden is echt de parel in het hart van de Achterhoek. Het staat bekend als het acht-kastelen-dorp en het is een geliefde plek voor fietsers en vakantiegangers.

Vorden is gelegen in de gemeente Bronckhorst en die is een enkele jaren terug uitgeroepen tot de Wandelgemeente van het Jaar. Daar is wat ons betreft geen woord aan gelogen, want door de indrukwekkend mooie natuur – van berg tot beek tot rivier tot landgoed – ligt maar liefst 400 km aan wandelpaden.

Bent u een fervent golfer? De Lochemse golfbaan ligt op 15 autominuten en hier kunt u beslist uw hart ophalen. Vorden is bij uitstek een plek voor levensgenieters en Bourgondiërs; zo is bijvoorbeeld Hotel Bakker beroemd vanwege hun jaarlijkse wildkaart. Er valt hier héél erg veel te genieten.

- Het Appartement -
Bij het aanrijden kunt u voor de parkeergarage terecht onder het maaiveld, discreet verborgen onder een laag klimop. Uiteraard beschikt dit fraaie complex over een riante gezamenlijke ingang, met brievenbus, het trappenhuis en de lift naar de etages en de parking.

Entree in de ruime ontvangsthal. Op de vloer een warme parketvloer in geolied eiken, geflankeerd door frisse witte muren. Links de meterkast en de garderobe, aan de overzijde de WC en toegang tot de rest van het appartement.

Rechts de grote suite, voorzien van airco, met eigen badkamer. De slaapvertrekken zijn voorzien van vloerbedekking. De suite beschikt over een inloopdouche, een ligbad, WC en dubbele wastafels.

Aansluitend de tweede slaapkamer, met groot raam en vloerbedekking.

Vanuit de hal toegang tot de woonkamer; voorzien van airco, groot en licht door de grote vensters rondom. In de gehele woning zijn alle draai-/kiepramen en terrasdeuren voorzien van horren.

De keuken is modern, met crèmewitte fronten en een granieten werkblad. Er is bergruimte genoeg in de onder- en bovenbouwkasten. Alle benodigde voorzieningen zijn aanwezig; er is een keramische kookplaat, afwasmachine, een koelvriescombinatie, combimagnetron en een dubbele spoelbak.

Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken, met aansluiting voor wasmachine en -droger, en plek voor uw houdbare voorraad en de CV-ketel.

- Loggia -
De loggia, het ruime 20 m2, overdekte balkon, bevindt zich op het zuiden en hier heeft u een magnifiek uitzicht rondom.

Parkeren en berging
Zoals genoemd is de garage eenvoudig toegankelijk en hier is tevens de berging gesitueerd; de kerstspullen liggen dus nooit in de weg en ook uw fiets en auto staan droog.

- Wonen in een appartementencomplex -
Wellicht heeft u een groot huis en overweegt u de overstap naar een appartement; met een woning in dit luxueuze appartementencomplex ervaart u de vrijheid van het wonen in een villa door de heerlijke tuin en de ruimte, terwijl u toch zorgeloos de deur achter u dicht kunt trekken en de reizen kunt gaan maken, die u altijd al op de planning had staan. Het appartementencomplex is voorzien van zonnepanelen t.b.v. stroomvoorziening algemene ruimtes/laadstations.

Het appartement heeft een eigen berging en twee parkeerplaatsen in de kelder van het huis. Daarbij is er sprake van een kerngezonde VvE die zorgdraagt voor onderhoud van huis en tuin.

Kortom
In de Vordense Beek is het thuiskomen in het groen, wandelen door uw eigen tuin, maar ook zorgeloos de deur achter u dichttrekken en de wereld ontdekken: hier geniet u van alle voordelen van een villa, maar heeft u geen van de lasten. Eens kijken of het wat voor u is? We nemen u graag mee voor een bezichtiging.

Algemeen:
Bouwjaar: 2005
Onderhoud: Uitstekend
Isolatie: Volledig geïsoleerd
Verwarming: CV gas
Screens: Keuken/woonkamer
Ligging: Rustig gelegen, vrij uitzicht
Berging: In souterrain
Parkeren: 2 parkeerplaatsen in souterrain
Bijdrage VVE: €258,00 per maand

Inhoud: 540 m³
Woonoppervlakte: 150 m²
Externe bergruimte: 11 m²
Energielabel: Energieklasse B
Aanvaarding: In overleg

Dit appartement is voorzien van een energielabel.

lees meer +

Interieur en omgeving

Bekijk alle foto's door op een afbeelding te klikken.

de Jongstraat 25  VORDEN
Kenmerken
  • Kosten koper k.k.
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouwjaar:
    2005
  • Woonoppervlakte:
    150 m²
  • Inhoud:
    540 m³
  • Energieklasse:
    B
  • De Haan Schippers Makelaars