de Decanije 18 - Vorden

€ 620.000,- kosten koper.
Brochure downloaden
Regiofilm

Voel je thuis in Villa Linde – Leven als een god in Vorden op Landgoed De Decanije

Geniet van het goede leven op Villa Linde in Vorden! Met veel genoegen mogen we dit gezellige appartement aanbieden op het zeer geliefde Landgoed De Decanije. Het ideale volgende hoofdstuk: op deze plek ervaart u wél de lusten en niet de lasten van een villa. Villa Linde wordt omgeven door een landgoed van 4,5 hectare groot, met een schitterende, parkachtige tuin maar wel op loopafstand van het centrum van Vorden. De koeien staan loom kauwend te soezen in de weide en waar een keur aan vogels het hoogste lied zingt.

Met een royale woonoppervlakte van 123m² is er volop ruimte om comfortabel te wonen. Het zonnige en ruime appartement is gevestigd op de begane grond en biedt – naast een heerlijke living en keuken - twee slaapkamer en twee badkamers. De (klein)kinderen kunnen dus gewoon komen logeren. Bovendien is de woning uitstekend onderhouden en keurig afwerkt. Onder de villa bevindt zich het ruime souterrain met daarin de parkeergarage, waar u de auto veilig en droog parkeert, en tevens de extra bergruimte te vinden is.

- Uw eigen landgoed -
Villa Linde is een onderdeel van De Decanije, dat eind vorige eeuw (’97) werd ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau Harmonische Architectuur. Hun ontwerpen laten zich kenmerken door het verfijnde samenspel tussen het object en haar omgeving. Harmonische Architectuur ontwierp voor dit landgoed - een groene oase in het hart van Vorden - vier grote villa’s met daarin in totaal 38 appartementen.

Als bewoner van Villa Linde bent u eigenlijk ook landgoedeigenaar en kunt u zelf kiezen in welke mate u betrokken wilt zijn. De gezamenlijke en liefdevol onderhouden tuinen – waar een professionele tuinploeg het zware werk doet -bieden u elke dag een andere ervaring in de natuur. Of u nu graag actief bent in de moestuin of tussen de dahlia’s, of juist rustig wilt genieten van een kopje koffie op uw terras en van het fraaie uitzicht over de tuinen: het kan hier allemaal.

- Vorden -
Vorden is echt de parel in het hart van de Achterhoek. Het staat bekend als het acht-kastelen-dorp en het is een geliefde plek voor fietsers en vakantiegangers.

Vorden is gelegen in de gemeente Bronckhorst en die is enkele jaren geleden uitgeroepen tot de Wandelgemeente van het Jaar. Daar is wat ons betreft geen woord aan gelogen, want door de indrukwekkend mooie natuur – van berg tot beek tot rivier tot landgoed – ligt maar liefst 400 km aan wandelpaden.

Bent u een fervent golfer? De Lochemse golfbaan ligt op 15 autominuten en hier kunt u beslist uw hart ophalen. Vorden is bij uitstek een plek voor levensgenieters en Bourgondiërs; zo is bijvoorbeeld Hotel Bakker beroemd vanwege hun jaarlijkse wildkaart. Er valt hier héél erg veel te genieten.

- Appartement -
Het ruim opgezette appartement ligt op de begane grond en is dus goed bereikbaar. De gezamenlijke hal, waar u vanuit het souterrain zowel via het trappenhuis als met de lift naartoe kunt, is keurig verzorgd. Entree in de lichte en ruime ontvangsthal. Op de vloeren een keurige parketvloer, die mooi wordt gecontrasteerd door de lichte wanden.

Links de suite voor de gasten, met een badkamer met inloopdouche en wastafel. Deze heerlijke kamer is nu in gebruik als library c.q. studeer-/ muziekkamer.

Aansluitend de WC en aan de overzijde de garderobekast.

De royale living annex eetkamer is toegankelijk via een beglaasde paneeldeur. De achterzijde van het appartement is op het zuiden georiënteerd, waardoor de woonkamer in de ochtend en middag heerlijk zonnig is. Door de grote raampartijen heeft u een schitterend uitzicht op de tuin, die ieder seizoen weer een nieuwe, betoverend mooie aanblik biedt. Vanuit de zithoek is er toegang tot het terras via openslaande deuren.

De keuken is landelijk-modern, met crèmewitte fronten, een antracietkleurig composiet werkblad en inbouwapparatuur, zoals een afwasmachine, combimagnetron, ijskast en een kookplaat met vier pitten. Door de boven- en onderkasten heeft u hier alle ruimte.

- Wonen in De Decanije -
Wellicht heeft u een groot huis en overweegt u de overstap naar een appartement; met een woning in dit luxueuze appartementencomplex ervaart u de vrijheid van het wonen in een villa door de heerlijke tuin en de ruimte, terwijl u toch zorgeloos de deur achter u dicht kunt trekken en de reizen kunt gaan maken, die u altijd al op de planning had staan.

Het appartement heeft een eigen berging en parkeerplaats in de kelder van het huis. Daarbij is er sprake van een kerngezonde VvE die zorgdraagt voor onderhoud van huis en tuin.

- Parkeren en berging -
Met de auto rijdt u zo de garage in. Hier bevindt zich tevens de berging, waar de fietsen en bijvoorbeeld de kerstballen veilig en droog kunnen worden bewaard.

- Kortom -
Een heerlijk ruim en zonnig appartement, mét een kamer voor uw logés. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze prachtplek? We nemen u graag mee voor een bezichtiging.


Algemeen:
Bouwjaar: 1997
Onderhoud: Uitstekend onderhouden
Isolatie: Volledig geïsoleerd
Verwarming: CV-gas
VvE bijdrage: € 518,37 per maand
Ligging: Op park De Decanije
Berging: Afgesloten berging in de kelder
Parkeren: Eigen parkeerplaats in de kelder

Inhoud: 401 m³
Woonoppervlakte: 123 m²
Externe bergruimte: 21 m²
Energielabel: Energieklasse B
Aanvaarding: In overleg

Dit appartement is voorzien van een energielabel.

lees meer +

Interieur en omgeving

Bekijk alle foto's door op een afbeelding te klikken.

de Decanije 18  VORDEN
Kenmerken
  • Kosten koper k.k.
  • Status:
    verkocht onder voorbehoud
  • Bouwjaar:
    1997
  • Woonoppervlakte:
    123 m²
  • Inhoud:
    401 m³
  • Energieklasse:
    B
  • De Haan Schippers Makelaars