de Decanije 17 - Vorden

€ 625.000,- kosten koper.
Brochure downloaden
Regiofilm

Wonen op een landgoed – Ruim appartement in de schilderachtig gelegen Decanije

Het is de complete beleving; een fraaie parktuin, aangelegd als 19e-eeuwse landschapstuin, een waterpartij, grote perken vol rododendrons, borders met bontgekleurde hortensia’s, een keur aan bomen en zelfs een handjevol hobbykoeien. Vanuit de woning loopt u zo het terras op en de tuin in. In dit schitterende landhuis (1995) mogen we een prachtig appartement aanbieden, die gelegen is op de begane grond.

Het Landhuis De Decanije is een voortzetting van het oorspronkelijke huis, zij het in een nieuwe vorm gepresenteerd. Het ontwerp is van gerenommeerd architectenbureau Harmonische Architectuur, en die doet z’n n naam eer aan; het is een indrukwekkend en uitgebalanceerd ontwerp, geheel passend in de groene omgeving.

Als bewoner van De Decanije, bent u meteen mede-eigenaar van het landgoed. U kunt hier genieten van de prachtig onderhouden tuinen (de hovenier hoort bij het pakket), maar houdt u ervan om zelf de handen met groene vingers uit de mouwen te steken, dan kan dat zeker.

Met een woonoppervlak van 125 m² heeft u hier alle ruimte om heerlijk te wonen. De woning is luxueus en smaakvol uitgevoerd, met aandacht voor detail en een hoog afwerkingsniveau. Beneden heeft u een parkeerplaats en een bergingsruimte.

Vorden
Vorden is echt een pareltje in het hart van de Achterhoek. Het staat bekend als het 8-kastelen-dorp en het is een geliefde plek voor fietsers en vakantiegangers.

Vorden is gelegen in de gemeente Bronckhorst en die is -toepasselijk genoeg- in mei 2018 uitgeroepen tot de Wandelgemeente van het Jaar. Bent u een fervent golfer? De Lochemse golfbaan ligt op 15 autominuten en hier kunt u beslist uw hart ophalen.

Vorden is bij uitstek een plek voor levensgenieters en Bourgondiërs; zo is bijvoorbeeld Hotel Bakker beroemd vanwege hun jaarlijkse wildkaart. Er valt hier héél erg veel te genieten.

Appartement
Het appartement ligt op de begane grond en is dus gemakkelijk te bereiken. Entree in de lichte en ruime ontvangsthal. Op de vloeren marmer met dito plinten. Vanuit deze centrale ruimte toegang tot de WC – evenals de andere natte ruimtes geheel met marmer uitgevoerd -, garderobe, de slaapvertrekken en de woonkamer.

Links de slaapkamers; meteen links de gastenkamer met eigen badkamer met douche en wastafel. Deze ruimte is nu in gebruik als studiekamer/ bibliotheek met vaste boekenrekken en een vaste inbouwkast.

De grote slaapkamer beschikt over openslaande deuren naar het terras en een heerlijk ruime badkamer met vloerverwarming in fraai, stijlvol marmer, compleet met inloopdouche, WC, dubbele wastafel en ligbad.

De royale living is toegankelijk via de fraaie, beglaasde paneeldeuren. Er zijn openslaande deuren naar het zonnige, overdekte terras aan de tuinzijde van het huis, gelegen op het zuidoosten. In de ruime zithoek is een grote schouw met een opengashaard. Aan de achterzijde van de kamer de lichte serre, met een schitterend uitzicht op de tuin, die ieder seizoen weer een nieuwe, betoverend mooie aanblik biedt. Ook vanuit de serre zijn er openslaande tuindeuren naar het terras.

De keuken is landelijk-modern, met witte fronten en alle benodigde inbouwapparatuur, zoals een afwasmachine, ijskast, heteluchtoven/magnetron, warmhoudlade (Siemens) en een inductiekookplaat. Door de ingenieuze indeling heeft u hier alle ruimte, ook voor berging.

Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken met daarin extra kastruimte en aansluitingen voor de wasmachine en -droger.

Wonen in de Decanije
Wellicht heeft u een groot huis en overweegt u de overstap naar een appartement; met een woning in dit luxueuze appartementencomplex ervaart u de vrijheid van het wonen in een villa door de heerlijke tuin en de ruimte, terwijl u toch zorgeloos de deur achter u dicht kunt trekken en de reizen kunt gaan maken, die u altijd al op de planning had staan.

Het appartement heeft een eigen berging en parkeerplaats in de kelder van het huis. Daarbij is er sprake van een gezonde VvE die zorgdraagt voor onderhoud van huis en tuin.

Parkeren en berging
Met de auto rijdt u zo de garage in, hier is tevens de berging gesitueerd, dus de kerstspullen liggen nooit in de weg.

Kortom
De Decanije heeft alle voordelen van een villa, maar géén van de nadelen. Hier kunt u thuiskomen in het groen, wandelen door uw eigen tuin, maar ook zorgeloos de deur achter u dichttrekken en de wereld ontdekken. Eens kijken of het wat voor u is? We nemen u graag mee voor een bezichtiging.

Algemeen:
Bouwjaar: 1995
Onderhoud: Uitstekend onderhouden geheel
Isolatie: Volledig geïsoleerd
Verwarming: CV-gas
Ligging: Op park de Decanije
Berging: Eigen berging in de kelder
Parkeren: Eigen parkeerplaats in de kelder
Servicekosten: € 466,- per maand

Inhoud: 412 m³
Woonoppervlakte: 125 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 16 m²
Externe bergruimte: 8 m²
Energielabel: Energieklasse A
Aanvaarding: In overleg

Dit appartement is voorzien van een energielabel.

lees meer +

Interieur en omgeving

Bekijk alle foto's door op een afbeelding te klikken.

de Decanije 17  VORDEN
Kenmerken
  • Kosten koper k.k.
  • Status:
    verkocht
  • Bouwjaar:
    1995
  • Woonoppervlakte:
    125 m²
  • Inhoud:
    412 m³
  • Energieklasse:
    A
  • De Haan Schippers Makelaars