Burgemeester Galleestr 57 - Vorden

€ 390.000,- kosten koper.
Brochure downloaden
Regiofilm

Aantrekkelijk en modern appartement in De Galleehof, nabij het centrum van Vorden

Een appartement aan de groene rand van Vorden, dat zijn geliefde objecten! Met veel plezier presenteren we u dit leuke, moderne en ruime (bruto vloeropp. 110 m²) tweekamerappartement in De Galleehof. Het is een goed onderhouden woonunit op de eerste verdieping met een ruim, op het oosten georiënteerd balkon.

Rondom het complex ligt de Zuivelhof, die nog een herinnering betekent aan de oude bestemming van deze locatie: een zuivelfabriek! In 1989 werd hier dit appartementencomplex gebouwd. Door de jaren heen is het kleinschalige (21 appartementen) complex prima onderhouden en ook qua verduurzaming goed met de tijd meegegaan: op het dak liggen de zonnepanelen.

Het gebouw is van alle gemakken voorzien; er is een trappenhuis, maar ook een lift, alle woningen beschikken over een ruime eigen garagebox en er is een gemeenschappelijke leefruimte voor gezamenlijke activiteiten of om verjaardagen te vieren. En dat allemaal op korte afstand tot het gezellige centrum, met de supermarkten, de groenteboer, de slager, diverse winkels en gezellige horeca. Het trein- en busstation liggen op slechts 3 wandelminuten (200 meter) vanaf het appartement.

Appartement
Het appartement is zowel met de trap als met de lift te bereiken. Entree in de ruime ontvangsthal waar de rode loper al is uitgelegd!

Het appartement verkeert in uitstekende conditie want zowel badkamer als WC zijn recent gefacelift.

Entree in de hal. Op de vloer ligt een mooie eiken parketvloer, en de muren en houtwerk zitten in een vers laagje fris wit.

Aan de linkerzijde van de hal de bijkeuken met ruimte voor de cv-ketel, wasmachine, droger, en berging.

Rechts de separate WC, gevolgd door de slaapkamer, met toegang tot een ruime badkamer met inloopdouche met zitje en een wastafel, die tevens vanuit de hal bereikbaar is.

In de hal bevindt zich ook een grote garderobekast, met alle ruimte om de jassen, seizoen kledij en andere zaken op te ruimen.
Vanuit de hal toegang tot de woonkamer; groot en licht door de grote raampartijen voorzien van zonnescreens en het balkon, waardoor u zo het groen inkijkt.

De keuken is modern en heeft strakke whitewash-fronten. Alle wenselijke inbouwapparatuur is aanwezig; er is een vierpits fornuis, heteluchtoven, een ruime koelvriescombinatie en afwasmachine. Daarbij is er in de onder- en bovenkasten veel bergruimte – inclusief een snoepjeslade voor uw kleinste bezoekers.

Buitenruimte
Op het balkon zit u heerlijk in het zonnetje en een windscherm verzekert u van een kopje koffie in de luwte.

Parkeren en berging
Uw auto en fiets stalt u eenvoudig in de garagebox behorend bij het appartement. De werkbank kan gewoon mee, want daar is ruimte genoeg voor.

Vorden
Vorden is echt een pareltje in het hart van de Achterhoek. De omgeving hier is één en al rust, maar toch woont u hier in het centrum van Vorden, met alle voorzieningen zoals winkels, speciaalzaken, scholen en horeca.

Vorden staat bekend als het Acht Kastelendorp, en het is een geliefde plek voor fietsers en vakantiegangers. En dat geldt het jaarrond, want ook in herfst en winter trekt deze plaats levensgenieters en bourgondiërs, vanwege het Wildseizoen. Zo is bijvoorbeeld Hotel Bakker zelfs over de grens beroemd vanwege hun jaarlijkse wildkaart. Zoekt u stadse gezelligheid? Dan bent u ook zo in de prachtige Hanzestad Zutphen.

Kortom, in de Galleehof is het goed toeven! Ziet u zich er al wonen? We nemen u graag mee voor een bezichtiging.


Algemeen:
Bouwjaar: 1990
Onderhoud: Goed
Isolatie: Volledig geïsoleerd
Verwarming: CV-gas 2016
Ligging: Rustig gelegen in woonwijk
Berging: Inpandig en externe garagebox
Parkeren: Eigen parkeergarage
Bijdrage VVE per maand: € 226,45

Inhoud: 299 m³
Bruto vloeroppervlakte: 110 m²
Woonoppervlakte: 91 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 9 m²
Externe bergruimte: 17 m²
Energielabel: Energieklasse D
Aanvaarding: In overleg

Deze woning is voorzien van een energielabel.

lees meer +

Interieur en omgeving

Bekijk alle foto's door op een afbeelding te klikken.

Burgemeester Galleestr 57  VORDEN
Kenmerken
  • Kosten koper k.k.
  • Status:
    verkocht
  • Bouwjaar:
    1990
  • Woonoppervlakte:
    91 m²
  • Inhoud:
    299 m³
  • Energieklasse:
    D
  • De Haan Schippers Makelaars