Sikkelerweg 8 53 - Ruurlo

€ 385.000,- kosten koper.
Brochure downloaden
Regiofilm

Zoekt u een vakantiehuis voor vier tot zes personen in de Achterhoek? Die staat op ’t Sikkeler! Op de mooiste plek van Ruurlo staat deze schitterende notariswoning.

De Achterhoek is één van de populairste toeristische trekpleisters van ons land, en dat is ook geen wonder; het is hier prachtig. Natuur, cultuur, rust en ruimte - u vindt het hier allemaal. ‘t Sikkeler is een luxueus recreatiepark aan de rand van Ruurlo, omringd door prachtige bossen en weilanden. Het onthaasten begint zodra u het terrein oprijdt; het huis wordt omringd door houtwallen. Het park is ruim van opzet en voelt daarmee meer als een rustige woonwijk dan als een vakantiepark.
Zo vinden we hier de types notariswoningen, rietgedekte boerderijtjes en vakwerkhuizen. Daardoor past het park naadloos in de landelijke omgeving. Het is hier een paradijs voor wandelaars en fietsers, want de omgeving biedt een grote variatie aan fiets-, MTB- en wandelpaden. In ieder seizoen is het hier ronduit genieten, van het ontluikende voorjaar, de prachtige zomers en het heerlijke najaar, met haar wildseizoen en verkleurende bladerpracht.
’t Sikkeler ligt vlakbij Ruurlo, waar in het historische hart alle benodigde winkels te vinden zijn, van de ambachtelijke warme bakker en slager, drie supermarkten tot kledingboetieks. Even verderop ligt het grootste klimbos van de Achterhoek; het is een geweldig avontuur voor jong en oud om van boomtop tot boomtop te kunnen klimmen en klauteren.
In het voormalig Kasteel Ruurlo is vandaag de dag Museum More gevestigd, met een indrukwekkende kunstcollectie. Daarnaast ligt de bruisende Hanzestad Zutphen op een half uurtje rijden. Ook plaatsen als Lochem, Vorden, Groenlo, Doetinchem en Bronkhorst zijn vlakbij en een bezoekje meer dan waard. Kortom, er valt een boel te genieten in de Achterhoek!

Indeling
Het huis is ontworpen in de stijl van een notariswoning, met een klassiek landelijk interieur. De gezellige groene luiken geven het huis een nostalgisch voorkomen. Alle woningen maken onderdeel uit van een VvE, waardoor de zorg voor het onderhoud van de woning perfect wordt geregeld. Het huis verkeert dan ook in opperbeste staat, zowel vanbinnen als aan de buitenkant.
Entree aan de voorzijde in de lichte hal met fraaie, zeer slijtvaste pvc-vloer. Aan de linkerzijde de trap naar de verdieping. Rechts de WC en de ouderslaapkamer met eigen badkamer - ingericht met een heerlijk ligbad, WC, douchecabine en een luxe badkamermeubel met dubbele wastafel.
De woonkamer is licht en de houtlook-vloer is hier doorgelegd. Rechts de moderne woonkeuken, compleet met alle wenselijke inbouwapparatuur en een keramische kookplaat.
De openslaande deuren bieden toegang tot het achtergelegen zonneterras en de heerlijke tuin op het zuiden. Volop privacy en ruimte rondom.
De zithoek is royaal en lekker licht door de grote raampartijen.

Boven
Boven bevinden zich twee fijne slaapkamers, een badkamer met wastafel, WC en douchecabine. Allen voorzien van Velux dakramen. Op de overloop staat een Miele was- en droogtoren.

Buiten
Aan de rechterzijde de berging met daarin de meterkast en de ketel. Ook kunt u hier de fietsen stallen, en de tuinkussens neerleggen als het geen zomers weer is.
De tuin is rondom afgesloten.
Het grasmaaien en het snoeiwerk wordt verzorgd door Parkbeheer, voor het overige tuinonderhoud dient u zelf zorg te dragen.

Al met al een bezoekje waard! Maak snel een afspraak, we laten u graag kennismaken met de charme van ’t Sikkeler.

Algemeen:
- Bouwjaar : 2009
- Onderhoud : Uitstekend onderhouden geheel
- Ligging : Op recreatiepark ‘t Sikkeler
- Isolatie : Volledig geïsoleerd
- Beglazing : HR++ beglazing
- CV-ketel : Hr-combiketel
- Inventaris : Inclusief complete inventaris
- Parkeren : Parkeergelegenheid op eigen grond
- Overig : Permanente bewoning niet toegestaan
- Verhuur : De reeds geboekte verhuurafspraken voor 2024 dienen door koper te worden overgenomen
- Parkvergoeding 2024 : € 2.080,47 incl. BTW
- VVE bijdrage 2024 : € 914,86 incl. BTW


Inhoud : 352 m³
Woonoppervlakte : 89 m²
Overig inpandige ruimte : 4 m²
Perceeloppervlakte : 557 m²
Aanvaarding : in overleg

lees meer +

Interieur en omgeving

Bekijk alle foto's door op een afbeelding te klikken.

Sikkelerweg 8 53 RUURLO
Kenmerken
  • Kosten koper k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouwjaar:
    2009
  • Woonoppervlakte:
    89 m²
  • Perceeloppervlakte:
    557 m²
  • Inhoud:
    352 m³
  • Energieklasse:
    B
  • De Haan Schippers Makelaars