Podzollaan 9 - Ruurlo

€ 645.000,- kosten koper.
Brochure downloaden
Regiofilm

Landelijk ontwerp met eigentijdse uitstraling

Aan een gebogen laan, aan de rand van het nieuwe plan in de woonwijk “Leusinkbrink”, staat deze onder architectuur gebouwde ROYALE VRIJSTAANDE RIETGEDEKTE VILLA. Met de rieten kap de allure van een landhuis, terwijl de vormgeving van de gevels met erker juist een eigentijdse uitstraling heeft. De in 2004 opgeleverde villa beschikt over een royale living, aangebouwde berging/hobbyruimte, houten tuinhuis en een extra brede oprit voor meerdere auto’s op een royaal perceel van 551 m².

Indeling begane grond: overdekte entree, ruime ontvangsthal met gastentoilet, voorzien van een neutrale marmerenvloer (gezoet Rosalia) met vloerverwarming en toegang naar de inpandige grote berging/hobbyruimte (28 m²) voorzien van dubbele deuren en openslaande deur aan de tuinzijde. De royale living (68 m²) bestaat uit een woonkamer met zitgedeelte (50 m²) en woonkeuken (18 m²) en zijn eveneens voorzien van een neutrale marmerenvloer (gezoet Rosalia) met vloerverwarming. Het woongedeelte beschikt over een schuifpui met panoramaramen, een openslaande deur naar de achtergelegen tuin op het westen evenals een extra brede erker op het zuiden gelegen. De gezellige ruime woonkeuken aan de straatzijde is middels een dubbele glasroede-deur verbonden met het woongedeelte en beschikt over een eethoek met eveneens panoramaramen en luxe inbouwkeuken in U-opstelling voorzien van een vaatwasser, koelkast, gaskookplaat, magnetron, bakoven en close-in boiler. De verwarmde berging/hobbyruimte heeft een plavuizen vloer en is volledig geïsoleerd en voorzien van een uitstortgootsteen met warm en koud water. Deze ruimte kan ook als garage gebruikt worden.

Eerste verdieping: ruime overloop met toilet, Zeer royale hoofdslaapkamer (25 m²), 2e ruime slaap-/studeerkamer (15 m²) met brede erker, 3e slaapkamer (16 m²). Zowel de overloop als de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. Luxe badkamer voorzien van vloerverwarming, ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel.

Tweede verdieping: middels vaste trap bereikbare verdieping. Overloop, 4e ruime logeerslaapkamer en 5e slaap-/werkkamer voorzien van laminaatvloer en waskamer annex CV-ruimte voorzien van wastafel en wasmachine met drogeropstelling.

Gunstige ligging ten opzichte van zowel het trein-/busstation, centrum, sportaccommodaties als het buitengebied.

Algemeen:
Bouwjaar : 2004
Isolatie : Volledig geïsoleerd
Verwarming : Middels CV-Nefit (2019)
Tuin : Op het zuidwesten gelegen en voorzien van meerdere terrassen en borders
Schilderwerk : Het buitenschilderwerk is in 2016 geheel uitgevoerd

Inhoud woonhuis : 843 m³
Woonoppervlakte : 210 m²
Overige inpandige ruimte : 29 m²
Energieklasse : Klasse A
Perceeloppervlakte : 551 m²
Aanvaarding : in overleg

Deze woning is voorzien van Woongarantiekeuring alsmede een energielabel.

lees meer +

Interieur en omgeving

Bekijk alle foto's door op een afbeelding te klikken.

Podzollaan 9  RUURLO
Kenmerken
  • Kosten koper k.k.
  • Soort woonhuis:
    villa, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouwjaar:
    2005
  • Woonoppervlakte:
    210 m²
  • Perceeloppervlakte:
    551 m²
  • Inhoud:
    843 m³
  • Energieklasse:
    A
  • De Haan Schippers Makelaars