Podzollaan 16 - Ruurlo

€ 735.000,- kosten koper.
Brochure downloaden
Regiofilm

Living The Good Life met energielabel A - Riante villa in de geliefde buurt Leusinkbrink

Wat een geweldig huis! Een instapklare, ruime en prachtig afgewerkte villa in dit jonge gedeelte van het mooie Ruurlo. Deze villa heeft ruimte voor u en uw gezin, want met een woonoppervlak van ruim 200 m² en een super efficiënte indeling, heeft iedereen hier ruimte genoeg.

Aan de rand van Ruurlo is het rustig wonen. Deze fijne gezinswijk is perfect gelegen; in het groen, autoluw en toch nabij uitvalswegen. Stap op de fiets en in een paar minuten bent u bij de winkels in het centrum van Ruurlo. Ook basisscholen en het station liggen vlakbij.

Deze leuke villa is in 2019 gebouwd en is daarmee nog echt een jonkie; dat is ook terug te zien in de prachtige, eigentijdse keuken, de serre en de badkamer, die allemaal puntgaaf zijn. Uiteraard is de isolatie top-notch en liggen er op het dak 10 zonnepanelen, waarmee even een flinke deuk geslagen wordt in de toch al geringe maandelijkse energierekening. De Podzollaan 16 kreeg dan ook een prachtig energielabel A.

De zonnige tuin is onderhoudsarm en achterin staat een heerlijke blokhut met overdekt terras, om het meeste te halen uit zonnige avonden.

Ruurlo
Het centrum van Ruurlo is vlakbij (precies 4 minuten met de fiets) en hier vindt u alle benodigde winkels - van de ambachtelijke warme bakker en slager, tot kledingboetieks en de buurtsuper. Er zijn diverse sportverenigingen, scholen, een bibliotheek en er is een zwembad.

In het voormalig Kasteel Ruurlo is Museum More gevestigd, met een indrukwekkende kunstcollectie. Reist u graag met de trein? Dat kan prima, want Ruurlo heeft een eigen station, wat de ontsluiting nog beter maakt.

Daarnaast ligt de bruisende Hanzestad Zutphen op een half uurtje rijden. Ook plaatsen als Lochem, Vorden, Groenlo, Doetinchem en Bronkhorst zijn vlakbij en een bezoekje meer dan waard. Kortom, er valt een boel te genieten in de Achterhoek!

Begane grond
Het eerste wat opvalt zijn de eigenzinnige kobaltblauwe garage- en voordeuren. Entree in de aan de linkerzijkant van het huis gelegen hal; licht en ruim, met op de vloer een prachtige en robuuste tegel-vloer in houtdessin. Hier treft u links de trap naar de verdieping en de trapkast, en rechts een meterkast en de WC met fonteintje, en rechtdoor de toegang tot de grote woonkamer.

De woonkamer is lekker licht en zonnig, door de grote erker aan de voorzijde. Het kleurenpalet is neutraal gelaten en ieder interieur past hier dan ook met gemak in.

De splinternieuwe eetkeuken is prachtig uitgevoerd met hoogglans witte fronten en een dijk van een kookeiland. Uiteraard is ze voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur, zoals een koelkast, een 3-in-1 Quooker, een Boretti-oven en een grote Miele inductieplaat met de kenmerkende downdraft-afzuiging. En dan die weergaloze hoeveelheid bergruimte!

Met uitzicht op de tuin en een goed gesprek bij de kachel, daarvoor is de serre een uitstekende plek.

Aansluitend de grote bijkeuken met pantry en schuur, met daarin bergruimte en ruimte voor wasmachine en droger. Hier staat ook de sauna en de vloer is hier doorgelegd, waardoor het een ruimte is die voor meerdere doeleinden inzetbaar is; als kantoor of praktijk aan huis, sportruimte, hobbykamer of als de langgedroomde mancave. Tevens zijn hier alle aan-/afvoeren aanwezig om een extra badkamer annex slaapkamer te realiseren.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping twee ruime slaapkamers, waarvan de lichte ouderslaapkamer aan de voorzijde van het huis ligt, en beschikt over een inloopkast.

Aan de achterzijde de tweede slaapkamer (oorspronkelijk waren dit twee slaapkamers) en vanuit de overloop is er toegang tot de badkamer. Deze is piekfijn voor elkaar, met een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel - allemaal even nieuw en netjes. Tevens is op deze verdieping een afzonderlijk toilet.

Zolder
Hier bevinden zich twee royale kamers, waarvan de kamer met het grote dakraam in gebruik is als logeerkamer.

De tweede kamer is tevens de bergzolder waar ook de technische ruimte te vinden is, en deze is thans de fitnessruimte.

Buitenruimte
De keurige achtertuin (het huis staat op een totaalperceel van 460m²) is onderhoudsvriendelijk, met een lapje groen dat geen maaimachine nodig heeft om er goed uit te zien. Er zijn meerdere terrassen rondom het huis. De schuur met overkapping is een heerlijke plek om ’s ochtends te genieten van een kop koffie of ’s avonds lang te tafelen.

Kortom, een prachtige villa met karakter in een aantrekkelijke wijk in Ruurlo: we kunnen ons voorstellen dat u het graag met eigen ogen wilt zien! We nemen u graag mee voor een tour.

Algemeen
Bouwjaar: 2019
Onderhoud: Uitstekend
Isolatie: Optimaal geïsoleerd
Verwarming: Voorzien van Atag (2019) middels vloerverwarming en radiator-afgifte
Duurzaamheid Er zijn 10 zonnepanelen aanwezig
Ligging: Gelegen in woonwijk
Parkeren: Op eigen terrein
Extra: In de inpandige berging op de begane grond zijn alle aansluitingen aanwezig om eenvoudig daar een badkamer annex slaapkamer te realiseren.

Inhoud: 752 m3
Woonoppervlakte: 203 m2
Gebouw gebonden buitenruimte: 2 m2
Externe bergruimte: 9 m2
Perceeloppervlakte: 457 m2
Energielabel: Energieklasse A
Aanvaarding: In overleg

Deze woning is voorzien van een energielabel.

lees meer +

Interieur en omgeving

Bekijk alle foto's door op een afbeelding te klikken.

Podzollaan 16  RUURLO
Kenmerken
  • Kosten koper k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouwjaar:
    2019
  • Woonoppervlakte:
    203 m²
  • Perceeloppervlakte:
    457 m²
  • Inhoud:
    752 m³
  • Energieklasse:
    A
  • De Haan Schippers Makelaars