Zutphenseweg 38 - Lochem

€ 349.000,- kosten koper.
Brochure downloaden
Regiofilm

Stap binnen in deze sfeervolle woning en laat u betoveren door de karakteristieke kenmerken die perfect samensmelten met moderne luxe. De renovatie in 2018/2019 heeft de authentieke elementen van deze jaren 1910-woning prachtig weten te behouden, terwijl tegelijkertijd is ingezet op duurzaamheid en comfort van de bovenste plank waardoor het voldoet aan alle eisen van hedendaags comfort en duurzaamheid.

De garage/hobbyruimte en vliering biedt niet alleen voldoende ruimte voor uw auto, maar ook voor al uw gereedschap en opslagbehoeften. De fraai aangelegde onderhoudsarme achtertuin op het noordwesten is een heerlijke plek om te ontspannen waar u kunt genieten van zonnige middagen en gezellige avonden.
De woning is via de achterzijde bereikbaar via de Bergweg, wat zorgt voor extra privacy en rust en de mogelijkheid tot parkeren heeft op uw ‘eigen’ parkeerplaats.

Deze woning ademt duurzaamheid, met een energielabel A en maar liefst zes zonnepanelen die zorgen voor groene energie. Het huis is voorzien van vloerverwarming op de begane grond en een Nefit cv-ketel uit 2018, wat zorgt voor een aangenaam en energiezuinig binnenklimaat. Op warme zomerdagen biedt de airconditioning op de eerste verdieping verkoeling, zodat u altijd kunt genieten van een comfortabele leefomgeving.

Het schilderwerk is in 2019 gedaan inclusief nieuwe kozijnen met HR++ glas , waardoor de woning er verzorgd en uitnodigend uitziet.

Indeling begane grond: entree, hal voorzien van een pvc vloer met vloerverwarming en een vaste kast voor opslagruimte en gastentoilet en toegang naar de provisie-.wijnkelder. Direct rechts van de entree bevindt zich de bijkeuken..
De living oogt niet alleen groot, maar dat is hij ook (ca. 40 m²) en beschikt over een fraaie PVC-vloer voorzien van vloerverwarming, een zitgedeelte met een heerlijk hout gestookte, centraal gelegen, kachel en een moderne open inbouwkeuken (2019). De keuken is ware eyecatcher beschikt over modern apparatuur waar u met plezier zult koken waaronder een combi-oven, een inductiekookplaat met afzuigkap, een vaatwasser en koelkast. De bijkeuken beschikt over een pantryblok met spoelbak alsmede de wasmachine-/ en drogeropstelling, maar zou ook eenvoudig om te zetten zijn naar een werkkamer/study van circa 6 m². De wasmachine-/drogeropstelling zou dan in de aangrenzende hobbyruimte/garage kunnen worden gesitueerd.
Eerste verdieping: overloop, ruime hoofdslaapkamer met inbouwschuifkast, kleine slaapkamer en moderne badkamer (2019) voorzien van inloopdouche, dubbel wastafel en tweede toilet.

Met zijn centrale ligging nabij diverse voorzieningen, waaronder scholen, horeca en een supermarkt, biedt Zutphenseweg 38 alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en zorgeloos wonen in Lochem. Bovendien bevindt u zich op loopafstand van het uitgestrekte wandelgebied De Paaschberg, waar u kunt genieten van de natuur en heerlijke wandelingen kunt maken.

Kortom
Mis deze unieke kans niet om te wonen in een prachtig gerenoveerde woning met een focus op duurzaamheid en modern comfort. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging!


Algemeen:
Bouwjaar: 1910 en gerenoveerd en gemoderniseerd in 2018/2019
Onderhoud: Goed tot uitstekend onderhouden
Isolatie: Voorzien van dak-/vloer-/ muurisolatie en geheel voorzien van isolerende beglazing
Verwarming: Nefit HR combi-ketel (2018)
Duurzaamheid: Zes eigen zonnepanelen
Ligging: Nabij het centrum, de Paaschberg en vele voorzieningen
Extra: Heerlijke hobbyruimte annex garage aan de achterzijde bereikbaar

Inhoud: 373 m³
Woonoppervlakte: 96 m²
Overig inpandige ruimte: 9 m²
Externe bergruimte: 14 m²
Perceeloppervlakte: 156 m²
Energielabel: Energieklasse A
Aanvaarding: In overleg

Deze woning is voorzien van een bouwtechnische keuring en een energielabel.

lees meer +

Interieur en omgeving

Bekijk alle foto's door op een afbeelding te klikken.

Zutphenseweg 38  LOCHEM
Kenmerken
  • Kosten koper k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouwjaar:
    1910
  • Woonoppervlakte:
    96 m²
  • Perceeloppervlakte:
    156 m²
  • Inhoud:
    373 m³
  • Energieklasse:
    A
  • De Haan Schippers Makelaars