Vordenseweg 6 134 - Lochem

€ 795.000,- kosten koper.
Brochure downloaden
Regiofilm

NIEUW: “Bosvilla Ruighenrode” Groot en zeer luxueus uitgeruste vakantievilla met garage op het geliefde Recreatiepark Bosrijk Ruighenrode!

Een groot en geheel verduurzaamde vakantievilla (verbouwd in 2022/2023) op een aantrekkelijke plek in het groene Bosrijk Ruighenrode, met ruimte om tot 14 personen te huisvesten; deze villa heeft echt een dikke vette ‘wow’-factor. Bij het openen van de voordeur is het al zo klaar als een klontje, in deze villa is alles voor elkaar. Het enige wat de bezoekers hoeven te doen, is de koffers op te bergen en te gaan genieten van al het moois dat dit park en deze regio te bieden hebben. Trekt u er maar een weekje voor uit!

De villa meet een woonoppervlak van 218 m², en is echt uitmuntend ingedeeld en wordt aangeboden inclusief volledige inventaris. Er zijn vijf slaapkamers, twee badkamers, een tuinberging en een grote garage. Daarbij is er een grote tuin met diverse terrassen en een groot gazon én er is een uitgebreide wellness met een Finse sauna en een hottub voor 10 personen om na een lange dag heerlijk in te ontspannen. De vloeren, de wanden, de keuken, WC’s en de badkamers; alles is splinternieuw en met zorg, liefde en deskundigheid op het gebied van gebruiksgemak uitgekozen.

Door de inrichting van het huis en de slaapkamers voelen zowel groot als klein zich hier helemaal thuis. Wat ons betreft heeft deze villa alle ingrediënten in zich voor fijne vakanties, werken en/of relaxen buiten de drukke stad en voor flink wat mooie herinneringen. Kortom een prima investering.

Landstad Lochem
Dit is de perfecte plek om de zinnen even te verzetten. Lochem trekt ‘s zomers en ’s winters veel bezoekers van door het gehele land. Bosrijk Ruighenrode is een zeer compleet vakantiepark, met een gezellige brasserie, hotel, tennisbanen en bowlingcentrum. Het park ligt in de bossen, vlak bij de prachtige Lochemse Golfbaan en in de nabijheid van diverse natuurgebieden. Zwembad De Beemd ligt op steenworp afstand van de villa.

Lochem is een kleine stad en een grote gemeente in de Achterhoek, en al sinds jaar en dag een geliefde vakantiestek voor mensen die de rust van het oosten opzoeken. Het historische centrum van Lochem met haar vele winkels, gezellige horeca en verscheidene supermarkten, is tien minuten met de fiets.

Lochems aantrekkelijkste element is wel de ronduit indrukwekkende natuur rondom; de Lochemse Berg, de Kaleberg en de bossen rondom de Enk nodigen uit tot een lange wandeling, en in de omgeving is er heel erg veel natuurschoon met de fiets te bewonderen. Voor de sportievelingen onder ons is er de geheel vernieuwde en uitdagende MTB-routes van maar liefst 90 km in de omringende bossen en buitengebieden. En zoekt u wat meer stadse reuring? Binnen een kwartier bent u met de auto in de bruisende Hanzestad Zutphen en met een half uurtje in Deventer.

Begane grond
Het perceel wordt omsloten door veel groen. Hierdoor heeft u dus volop privacy en is dat échte vakantiegevoel al meteen aanwezig. De entree is gesitueerd onder het overstek aan de voorkant van de villa. De hal is licht, met op de vloer een smaakvolle en onderhoudsvrije PVC-vloer.
Links het toilet met fonteintje en rechts de toegang tot de trap naar de verdieping. De deur naar de technisch-/wasruimte, de bijkeuken en de grote garage bevindt zich hier ook.
De villa zelf – een ontwerp van Maas architecten - is gerealiseerd in 2000.
Er gespeeld met licht en hoogte, waardoor de villa nóg ruimer aanvoelt dan de toch al niet geringe 218 m² die het meetrapport weergeeft.

Via de hal heeft men toegang tot de woonkamer, die samen met de keuken en eetkamer één licht en zonnig geheel vormen. Aan de tuinzijde van de woning bevindt zich de ruime zitkamer. Het knisperende haardvuur in de palletkachel geeft een gezellige sfeer.

Een grote eetruimte met twee flinke eettafels is de perfecte stek voor gezellige diners, lange borrels, uitgebreide ontbijtsessies en in de avonden lang spelletjes doen. Op warme dagen staan de dubbele tuindeuren naar het terras en de tuin gewoon open, zodat iedereen hier heerlijk in en uit kan wandelen.

De keuken (uit 2023) is een plaatje om te zien, en is daarbij ook ideaal uitgerust. Hij is geheel op maat gemaakt en voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, heteluchtoven, combimagnetron, grote koelkast, aparte vriezer en een grote inductiekookplaat (Miele) met downdraft-afzuiging. Een kop thee of water voor de pasta is een peulenschil met de Quooker. Aan het kookeiland is een bar gemaakt, zodat de gezelligheid zich voort kan zetten tijdens het koken.

Vanuit de eethoek rechts een heerlijke slaapkamer met uitzicht op de tuin. Linksvoor een zeer ruime slaapkamer met openslaande deuren naar het terras.

De hal, naar deze slaapkamer, geeft tevens toegang tot de ruime en luxueus uitgevoerde badkamer, met ligbad, inloopdouche met regen- en handdouche, toilet, dubbele wastafel en een grote Finse sauna.

Bovenverdieping
De overloop is bijzonder licht door de vide en de glazen pui aan de tuinzijde. Hier bevinden zich drie grote slaapkamers, een walk-in closet mét raam (ook een fijne plek voor een wiegje door de beslotenheid van de kamer) en weer een prachtige badkamer, met dubbele wastafel, toilet en inloopdouche met regen- en handdouche.

Buitenruimte
Zelfs al zou u het terrein niet afkomen, dan nóg is er ruimte genoeg om zich te vermaken in de riante tuin (1.500 m²); er zijn twee grote terrassen met een waanzinnig gave buitenkeuken (met spoelbak, BBQ, pizzaoven, plancha én een wijnklimaatkast – het kan dus even duren voordat u weer binnen bent). Stel je voor; met de hele familie in het zonnetje, uitgebreid dineren aan de langgerekte tafels en een wijntje uit de wijnklimaatkast. Is de zon te fel, dan vindt u verkoeling onder de ruime pergola met schaduwdoeken. Er zijn meerdere kleine zitjes, een groot gazon en fraaie, kleurrijke borders – helemaal volgroeid en prachtig. Aan de andere kant staat de hybride 10-persoons hottub, die zowel hout gestookt als elektrisch verwarmd kan worden. Heerlijk om na een dag fietsen en de regio verkennen te ontspannen. Is het wat frisjes buiten? Je kan lang buiten verblijven bij de buitenhaard onder de overkapping.


Verduurzaamd
De villa is geheel geïsoleerd en op het dak liggen – perfect in het zonnetje – 29 PV-panelen (2023). De klimaatregeling gebeurt middels hete lucht verwarming, airco’s en convectorputten, waardoor het warm is in de winter en koel in de zomer, én de maandelijkse rekening is dus mild.

Een prima kans!
Lochem is een geliefde vakantieregio en ook hier is het goed merkbaar dat het binnenlands toerisme flink is aangetrokken. Deze villa is perfect voor weekendjes weg met de fietsclub, vriend- en/of vriendinnenuitjes en voor uitgebreide familievakanties in eigen land. Ruighenrode is een prachtig en bijzonder goed onderhouden park, met een eigen brasserie, bowlingbaan en diverse andere faciliteiten. De financiële staat van de VvE is dik in orde en de bezetting van het park is uitstekend. Kortom, voor uzelf, uw familie of om te delen middels verhuur; deze villa is een prima kans. Verhuur kan in eigen beheer dan wel uitbesteed, beide behoort tot de mogelijkheden.

Kortom
En, heeft u de koffers al gepakt? We nemen u graag mee voor een bezichtiging van pand en perceel, en een tour over het park.

Algemeen:
Bouwjaar: 2000
Onderhoud: Uitstekend onderhouden geheel
Inventaris: Inclusief volledige inventaris
Isolatie: Volledig geïsoleerd
Verwarming: Brink Allure ( hete lucht verwarming 2023)
Koeling: Centrale airco (2023)
Ligging: Op recreatiepark Bosrijk Ruighenrode
Berging: Inpandige garage en berging
Parkeren: Inpandige garage en meerdere parkeerplaatsen

Inhoud: 902 m³
Woonoppervlakte: 218 m²
Overig inpandige ruimte: 25 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 14 m²
Perceeloppervlakte: ca.1.500 m² (appartementsrecht, volledig eigendom)
Energielabel: Energieklasse A++
Bijdrage VvE: €108,55 per maand
Parkkosten: Geen
Aanvaarding: In overleg

Deze woning is voorzien van een energielabel.

lees meer +

Interieur en omgeving

Bekijk alle foto's door op een afbeelding te klikken.

Vordenseweg 6 134 LOCHEM
Kenmerken
  • Kosten koper k.k.
  • Soort woonhuis:
    villa, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouwjaar:
    2000
  • Woonoppervlakte:
    218 m²
  • Perceeloppervlakte:
    1500 m²
  • Inhoud:
    902 m³
  • Energieklasse:
    A_PP
  • De Haan Schippers Makelaars