Schoolstraat 2 - Lochem

€ 320.000,- kosten koper.
Brochure downloaden
Regiofilm

Keigoede locatie in het hart van Lochem – Alles bij de hand in dit fijne appartement

Zou u graag midden in de stad wonen, met de gracht en de oude platanen praktisch voor de deur, en de bakker, winkels, de fraaie, vernieuwde Markt en gezellige restaurants om de hoek? Dan is dit misschien wel uw droomhuis. Met veel plezier bieden we dit zonnige en ruime appartement van 84m² aan, instapklaar, met twee slaapkamers, een balkon en een eigen berging, op de eerste verdieping van appartementencomplex De Hooiplukker.

Centraal
De locatie is keigoed, zo midden in het historische centrum van Lochem. Op de rand van de oude stadswallen, en op steenworp afstand van waar de hooiplukker de Spanjaarden betrapten met diens versie van het Paard van Troje. Tegenwoordig is het gelukkig hier één en al gemoedelijkheid, in dit fraaie appartementencomplex. Het gebouw stamt uit 1995 maar oogt nog steeds modern, de plek is wat ons betreft ideaal.

Lochem
Lochem is een kleine landstad en een grote gemeente in de Achterhoek, en al sinds jaar en dag een geliefde landingsplaats voor mensen die de rust van het oosten opzoeken. Alles is er te vinden, van winkels, restaurants, goede scholen en diverse bloeiende sportverenigingen, tot fijne hotels, een 18-holes golfbaan, een openluchttheater en een schouwburg met jaarlijks een mooi programma.
Lochems aantrekkelijkste element is wel de ronduit indrukwekkende natuur rondom; de Lochemse Berg, de Kaleberg en de bossen rondom de Enk nodigen uit tot een lange wandelingen, en in de omgeving is er heel erg veel natuurschoon met de fiets te bewonderen. Voor de sportievelingen onder ons is er de geheel vernieuwde, uitdagende MTB-route van maar liefst 90km in de omringende bossen en buitengebieden.
Het gezellige centrum van Lochem, met alle voorzieningen en goed gesitueerde uitvalswegen vindt u hier op steenworp afstand; de A1 ligt op een kwartiertje en met twintig minuten heeft u de auto geparkeerd in hartje Zutphen.

Entree
Kom binnen via de ruime, gezamenlijke entree met toegang tot de lift, het trappenhuis en uw eigen postvak. Via een deur aan de zijkant van het gebouw is er toegang tot een berging. Het appartement bevindt zich op de eerste etage en de toegang ligt aan de galerij.

Appartement
Entree in de hal, met rechts de grote slaapkamer en links de kleinere. In de gang de WC met fonteintje en de badkamer, met douchecabine en wastafel. Er is nog een opbergruimte met meer dan genoeg plek voor al je spullen, waaronder een kleine koelkast. Op de vloer ligt een onderhoudsarme PVC-vloer in berken. De woonkamer is een heerlijke plek; zo zonnig door de grote erker en de schuifpui bij het balkon.
De open keuken heeft lichte berken fronten en een granito-look werkblad. De keuken is uitgerust met inbouwapparatuur en een gaskookplaat. Bergruimte is er genoeg, want er zijn boven- en onderbouwkasten.
Beneden is er een berging, zodat u uw fiets makkelijk binnen kunt stallen.
Kortom
Een prachtig en instapklaar appartement in het hart van landstad Lochem. Ziet u zich al in De Hooiplukker wonen? We nemen u graag mee voor een bezichtiging.

Algemeen:
Bouwjaar: 1995
Onderhoud: goed
Verwarming: middels CV-gas (Nefit HR bouwjaar 2011)
Ligging: in het centrum van Lochem
Berging: inpandige afsluitbare fietsenberging
Parkeren: het appartement beschikt over een vaste parkeerplaats
Servicekosten VvE, maandelijks: €190,56

Inhoud: 258 m³
Woonoppervlakte: 84 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 8 m²
Externe bergruimte: 7m²
Energielabel: Energieklasse B
Aanvaarding: Spoedig te aanvaarden

Deze woning is voorzien van een energielabel.

lees meer +

Interieur en omgeving

Bekijk alle foto's door op een afbeelding te klikken.

Schoolstraat 2  LOCHEM
Kenmerken
  • Kosten koper k.k.
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouwjaar:
    1995
  • Woonoppervlakte:
    84 m²
  • Inhoud:
    258 m³
  • Energieklasse:
    B
  • De Haan Schippers Makelaars