Lendekesweg 22 - Lochem

€ 285.000,- kosten koper.
Brochure downloaden
Regiofilm

Stoere en sfeervolle middenwoning met tuin in een geliefd straatje, vlak bij het historische centrum van Lochem

Aan de Lendekesweg is het één en al rust. Het ligt in een bochtje gevleid tegen het mooie Berkeloord en toch staat u zo in het gezellige centrum van Lochem. Deze fraaie en goed onderhouden eengezinswoning is verrassend compleet en heeft een fijne tuin op het zuidoosten; hier begint de zomer al in het voorjaar.

Dit huizenblok werd gebouwd halverwege de jaren ’50, een periode van hernieuwd optimisme en de blik op de toekomst gericht. Er zat ook optimisme in de ontwerpen, met het eigenwijze luifeltje, het lessenaarsdak met knikje en kuifje, en het trapeziumvormige WC-raampje; het is anders dan anders, en vooral vrolijk. Het huis zit keurig in de verf, en vanbinnen is het al even vrolijk en verzorgd. Er is 95m² aan woonoppervlak, waarbij het hele programma bijzonder efficiënt is ingedeeld. Boven heeft het huis zelfs drie slaapkamers.

De huidige eigenaar heeft het huis in de afgelopen jaren liefdevol opgeknapt en dat resulteert in een fijn woonhuis, instapklaar en van alle gemakken voorzien.

Begane grond
Entree aan de voorzijde van het huis. Links meteen de WC en de trap naar de verdieping. Onder de trap de kelder, om de houdbare voorraad te bewaren en voor wat extra bergruimte.

De woonkamer is L-vormig. Op de vloer ligt robuust parket, en in het hart van de kamer staat een gezellige houtkachel te stralen. Het interieur is smaakvol en stoer, geheel in lijn met het exterieur. Zowel aan de voor- als achterzijde, bij de eethoek, is er een grote raampartij waardoor de living veel daglicht heeft.

Voor de keuken is een werkhoek ingericht. De keuken bevindt zich in de uitbouw, en is vrijwel nieuw. De keuken heeft matwitte, klassiek-moderne fronten en een fraai eiken werkblad, en is voorzien van een afwasmachine, gasfornuis, heteluchtoven en drie zeer royale inbouwkasten; dat biedt verrassend veel ruimte.

Vanuit de keuken de deur naar het terras en de tuin. Achter het huis staat de berging met daarin de bijkeuken, de aansluitingen voor de wasmachine en droger, en plek voor de extra ijskast en diepvries.

Bovenverdieping
Boven drie gezellige slaapkamers, elk met inbouwkasten. Op de vloer lichte laminaat. De badkamer is keurig, voorzien van een douchecabine, WC en wastafel.

Buitenruimte
De tuin ligt perfect, op het zuidoosten. Er is een gezellig terras in de luwte van het huis, maar met volop zon, en een gezellig gazon. Zelfs meneer Konijn heeft een eigen ren rond het hok.
Achterom is er toegang tot de garage met de blauwe deuren, hier kunnen de fietsen, de tuinspullen en de werkbank staan. Op het dak van de garage – mooi op het zuiden – liggen 10 zonnepanelen.

Kortom, wat een leuk huis! Nieuwsgierig geworden? Neemt u dan contact met ons op, we nemen u graag mee voor een rondleiding.

Algemeen:
Bouwjaar: 1953
Onderhoud: Goed
Isolatie: Nagenoeg geheel dubbel glas
Verwarming: Remeha (2018)
Ligging: Aan verkeersluwe straat in Lochem Oost
Berging: Vrijstaande stenen garage

Inhoud: 378 m³
Woonoppervlakte: 92 m²
Overig inpandige ruimte: 15 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 1 m²
Externe bergruimte: 15 m²
Perceeloppervlakte: 164 m²
Energielabel: Energieklasse D
Aanvaarding: in overleg

Deze woning is voorzien van een bouwtechnische keuring en een energielabel.

lees meer +

Interieur en omgeving

Bekijk alle foto's door op een afbeelding te klikken.

Lendekesweg 22  LOCHEM
Kenmerken
  • Kosten koper k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouwjaar:
    1953
  • Woonoppervlakte:
    92 m²
  • Perceeloppervlakte:
    164 m²
  • Inhoud:
    378 m³
  • Energieklasse:
    D
  • De Haan Schippers Makelaars