Koedijk 24 - Lochem

€ 595.000,- kosten koper.
Brochure downloaden
Regiofilm

Energielabel A én een knap koppie - Aantrekkelijke en verzorgde vrijstaande woning in de gezellige wijk De Molengronden

Is uw gezin toe aan meer ruimte? Deze leuke, vrijstaande woning - met een bijzonder royaal woonoppervlak van bijna 170 m² - aan de Koedijk, heeft maar liefst vijf slaapkamers in de aanbieding, waarvan er drie een eigen bergruimte hebben.

Zo op het hoekje is het echt een blikvanger, met een fraai uiterlijk en een goed onderhouden tuin eromheen (het perceel meet een ruime 423 m²). Al het houtwerk zit keurig in de verf en qua duurzaamheid zit het ook helemaal snor; met de uitstekende isolatie en de 16 zonnepanelen op het zuidwesten, heeft het huis een prachtig A-label in de wacht gesleept.

Deze woning beschikt daarbij over een ruime garage en is gelegen aan een ventweg, waardoor kinderen hier veilig buiten kunnen spelen. Het huis is gebouwd in 2001 en heeft een ruime, open indeling. Wilt u ontbijten met een eitje uit eigen tuin? In de gezellige achtertuin is zelfs plek voor een setje krielkippen.

Molengronden en Lochem
In de vroege jaren ’90 begon Lochem met de ontwikkeling van de Molengronden. Deze wijken werden opgezet omdat dat ouderwetse buurtgevoel weer terug moest komen in het wonen. En dat lukte hier wonderwel! Geen straat is hier kaarsrecht, er is veel groen en dat zorgt voor een veilige en geborgen leefomgeving. Er zijn plantsoenen, speeltuintjes, waterlopen, sportverenigingen en scholen in de buurt. Hier spelen de kinderen nog lekker op straat en ervaart u de rust van thuiskomen.

Het gezellige centrum van Lochem, met alle voorzieningen en goed gesitueerde uitvalswegen vindt u op steenworp afstand; de A1 ligt op een kwartiertje en met twintig minuten heeft u de auto geparkeerd in hartje Zutphen.

Begane grond
Entree onder de overkapping; ideaal om de fiets te parkeren en de boodschappen droog naar binnen te brengen. De hal is zonnig en licht door de beglaasde voordeur en binnendeur.

In de hal rechts meteen de WC met fonteintje, gevolgd door de open wenteltrap naar de verdieping. Er ligt een mooie, en vooral oersterke, PVC-vloer; zeker wanneer er veel ongeveegde voetjes over de vloer komen, is het fijn dat deze ondergrond in een handomdraai weer schoon is.

Het woonprogramma beneden vloeit mooi in elkaar over; aan de voorzijde een lichte zitkamer, met raampartijen rondom. Opvallend zijn de horizontale roeden: een dikke knipoog naar de geliefde jaren ’30 huizen waar de architectuur van dit huis op gebaseerd is.

Aan de achterzijde een zonnige erker, de perfecte plek voor de eethoek. Er is een grote glazen pui met openslaande deuren, zodat u op zomerse dagen lekker kunt genieten van koffie op het terras.

Aan de andere kant de keuken; deze heeft een L-vormige opzet, met mat-witte, landelijk-moderne fronten, veel bergruimte in de onder- en bovenbouw kastjes en een fraai granito werkblad. Uiteraard is de keuken voorzien van moderne inbouwapparatuur, zoals een koelkast en een afwasmachine. Koken gebeurt op de inductieplaat en tevens is er een combimagnetron.

Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken met de aansluitingen voor wasmachine en -droger, en de deuren naar de tuin en de garage.

Bovenverdieping
De royale overloop grenst aan drie ruime slaapkamers, de badkamer en een flinke berging.

Aan de tuinzijde bevindt zich de ouderslaapkamer, met een eigen inloopkast, en aan de straatzijde twee ruime kamers, waarvan één met ruime inloopkast. Alle kamers krijgen veel daglicht door de dubbele raampartijen.

De badkamer is voorzien van een ruim hoekbad, een inloopdouche, hang-WC en een wastafel.

Zolder
De zolder is wel de kers op de taart; hier bevinden zich twee prachtige slaapkamers met dakramen en veel bergruimte achter de kniebeschotten.

Mogelijkheden
Wilt u werken vanuit huis? Dan zijn de zolderkamers daar natuurlijk geknipt voor. Maar, mocht u meer ruimte nodig hebben, dan kan het bij het huis betrekken van de garage daarvoor uitkomst bieden.

Buitenruimte
De tuin is een heerlijke plek; aan de achterzijde is er een gazon met een paadje en een terras, perfect voor een kopje koffie in de ochtendzon. Aan de linkerzijkant (zuidwesten) bevindt zich een ruim en zonovergoten terras.

Aan de voorzijde van het huis, pal op het zuiden, is een zitje gemaakt onder de overkapping. De tuin is ook vanaf de achterzijde toegankelijk en er is een ren voor een paar krieltjes of een stel konijnen.

Kortom, wat een leuk huis! Niet alleen mooi om te zien, het is ook nog eens energiezuinig en efficiënt ingedeeld. Ziet u deze fijne woning wel zitten? We nemen u met veel plezier mee voor een bezichtiging.

Algemeen:
Bouwjaar: 2001
Onderhoud: Goed
Isolatie: Volledig geïsoleerd
Verwarming: CV-ketel, Nefit HR (2015)
Ligging: Aan autoluwe ventweg gelegen
Parkeren: Op eigen terrein
Overig: 16 zonnepanelen (2012)

Inhoud: 715 m³
Woonoppervlakte: 167 m²
Overig inpandige ruimte: 34 m²
Perceeloppervlakte: 423 m²
Energielabel: Energieklasse A
Aanvaarding: In overleg

Deze woning is voorzien van een bouwtechnische keuring en een energielabel.

lees meer +

Interieur en omgeving

Bekijk alle foto's door op een afbeelding te klikken.

Koedijk 24  LOCHEM
Kenmerken
  • Kosten koper k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouwjaar:
    2001
  • Woonoppervlakte:
    167 m²
  • Perceeloppervlakte:
    423 m²
  • Inhoud:
    714 m³
  • Energieklasse:
    A
  • De Haan Schippers Makelaars