Holmersweg 36 - Lochem

€ 375.000,- kosten koper.
Brochure downloaden
Regiofilm

Middenwoning aan de Holmerskamp – Wonen tussen Berkel en Twentekanaal

Aan de rustige Holmersweg mogen we dit fraaie, zonnige middenwoonhuis aanbieden. Het huis heeft drie – met wat handigheid vier – (slaap-)kamers, heeft een heerlijke tuin en ligt dichtbij stadscentrum.

Het project aan de Holmerskamp is piepjong, want de oplevering dateert van 2021. Het is een fraai staaltje innovatieve stadsplanning van de Gemeente Lochem. Inmiddels kent iedereen in Lochem de kleurrijke huizen met de verschillende kapjes.
Deze locatie - tussen het centrum en het Twentekanaal in - vormt een overgang tussen werken (Hanzeweg en de Kwinkweerd) en wonen (Lochem centrum).

Niet alleen haalt u eventueel vergeten boodschappen zo in huis, want de supermarkt ligt pal om de hoek, ook de beste poelier in de wijde omtrek is de buurman.

Lochem
Lochem is een kleine landstad en een grote gemeente in de Achterhoek, en al sinds jaar en dag een geliefde landingsplaats voor mensen die de rust van het oosten opzoeken. Alles is er te vinden, van winkels, restaurants, goede scholen en diverse bloeiende sportverenigingen, tot fijne hotels, een openluchttheater, een schouwburg met jaarlijks een leuk programma en – last but not least – de ronduit indrukwekkende natuur rondom.

Het gezellige centrum van Lochem, met alle voorzieningen en goed gesitueerde uitvalswegen vindt u hier op steenworp afstand; de A1 ligt op een kwartiertje en met twintig minuten heeft u de auto geparkeerd in hartje Zutphen.

Begane grond
Het idee van de speelse woningen aan de Holmersweg was dat ZZP-ers hier gemakkelijk wonen en werken kunnen combineren; beneden klanten kunnen ontvangen en boven – met uitzicht op het water – kunnen wonen. In dit huis is gekozen voor een traditionele indeling; beneden wonen, boven slapen en werken.

De entree bevindt zich aan de achterzijde, in de onlangs vernieuwde tuin. De hal is zonnig en licht, en op de vloer ligt een fraaie berkenlook PVC-vloer in visgraat. Rechts bevinden zich de meterkast en de WC.

De woonkamer is helemaal in het wit uitgevoerd, waardoor er een serene ambiance ontstaat.

Aan de voorzijde de moderne keuken, met matwitte, moderne fronten, een composiet werkblad en alle wenselijke inbouwapparatuur zoals een heteluchtoven, koelvriescombinatie en een afwasmachine. Koken gebeurt op een vierpits gasfornuis en er is een spoelbak met een kokendwaterkraan.

Bovenverdiepingen
Op de eerste verdieping grenzen aan de overloop twee ruime slaapkamers, een studeerkamer en een badkamer, met een inloopdouche, een WC en een wastafel.

De zolder is verrassend doelmatig; zonnig, met een separate ruimte voor de CV-ketel en de aansluitingen voor wasmachine en -droger. Dit kan gebruikt worden als een heerlijke werkkamer of bijvoorbeeld een yogastudio – het is maar net wat u wenst.

Buitenruimte
De heerlijke, onderhoudsarme tuin aan de achter-(of is het voor-)zijde wordt omgeven door een keurige schutting en gesierd door kleurrijke borders. Er is een schuur voor de fietsen en de tuinkussens.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze fijne woning? Neem dan contact met ons op, dan leiden we u hier graag eens rond.

Algemeen:
Bouwjaar : 2021
Onderhoud : Goed tot uitstekend
Isolatie : Volledig geïsoleerd
Verwarming : CV Intergas 2021 middels vloerverwarming en radiatorafgifte
Ligging : Aan de rand van de Berkel op loopafstand van centrum
Berging : Vrijstaande houten berging
Parkeren : Twee eigen parkeerplaatsen
Bijzonderheid : De bestemming is breed, namelijk Wonen-Werken waarbij een reguliere woonhypotheek gewoon tot de mogelijkheden behoort

Inhoud : 383 m³
Woonoppervlakte : 86 m²
Overige inpandige ruimte : 22 m²
Perceeloppervlakte : 179 m²
Energielabel : Energieklasse A
Aanvaarding : In overleg

Deze woning is voorzien van een energielabel.

lees meer +

Interieur en omgeving

Bekijk alle foto's door op een afbeelding te klikken.

Holmersweg 36  LOCHEM
Kenmerken
  • Kosten koper k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouwjaar:
    2021
  • Woonoppervlakte:
    108 m²
  • Perceeloppervlakte:
    179 m²
  • Inhoud:
    383 m³
  • Energieklasse:
    A
  • De Haan Schippers Makelaars