Gudulastraat 2 - Lochem

€ 585.000,- kosten koper.
Regiofilm

Welkom bij dit unieke vrijstaande woonhuis in het hart van het sfeervolle Lochem. Met zijn karakteristieke gevel trekt dit huis direct de aandacht, terwijl het van binnen een perfecte mix biedt van modern comfort en tijdloze elegantie.

Bij binnenkomst valt de ruime eet-/werkkamer direct op, een veelzijdige ruimte die zich leent voor diverse doeleinden. De aangrenzende serre, gericht op de patio, zorgt voor een prachtige overgang tussen binnen en buiten, waar u kunt genieten van uw zomerplanten in volledige privacy.

De dubbele patio's, waarvan één een zonnige stadstuin is, bieden een oase van rust midden in het centrum. Overweegt u liever een eigen parkeerplaats? De tweede patio kan gemakkelijk worden omgetoverd tot uw eigen parkeerplaats, compleet met een aansluitende inpandige berging voor extra gemak.

Op de eerste verdieping wachten drie comfortabele slaapkamers en een goed uitgeruste badkamer op u. De tweede verdieping herbergt een royale masterbedroom, met aangrenzend een open badkamer voorzien van een inloopdouche, een dubbele wastafel en een heerlijk hoekligbad. Hier vindt u uw eigen toevluchtsoord, waar luxe en ontspanning samenkomen.

De ligging in het centrum van Lochem biedt het beste van twee werelden: de levendigheid van de stad en de rust van uw eigen thuis. Mis deze kans niet om te wonen in een uniek pand dat geschiedenis en moderne levensstijl combineert. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de charme van dit bijzondere woonhuis.

Algemeen:
- Bouwjaar : 1920 en vanaf 2000 geheel gemoderniseerd
- Isolatie : dak- / muur- en vloerisolatie
- Beglazing : volledig voorzien van isolerende beglazing
- CV-ketel : Remeha 2017
- Slaapkamers : 4
- Parkeren : mogelijkheid van parkeren op eigen terrein.

Inhoud : 940 m³
Woonoppervlakte : 208 m²
Overige inpandige ruimte : 45 m²
Externe bergruimte : 24 m²
Perceeloppervlakte : 270 m²
Energielabel : klasse F
Aanvaarding : in overleg

Deze woning is voorzien van Woongarantiekeuring alsmede een energielabel.

lees meer +

Interieur en omgeving

Bekijk alle foto's door op een afbeelding te klikken.

Gudulastraat 2  LOCHEM
Kenmerken
  • Kosten koper k.k.
  • Soort woonhuis:
    herenhuis, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouwjaar:
    1930
  • Woonoppervlakte:
    208 m²
  • Perceeloppervlakte:
    270 m²
  • Inhoud:
    940 m³
  • Energieklasse:
    F
  • De Haan Schippers Makelaars