Berkenlaan 18 - Hengelo (gld)

€ 365.000,- kosten koper.
Brochure downloaden

Wilt u levensloopbestendig gaan wonen? Deze goed onderhouden bungalow in Hengelo Gld is een bezoekje waard!

Aan de rustige en groene Berkenlaan staat deze fijne, zonnige bungalow, een heerlijk huis met alles erop en eraan; twee slaapkamers, een fijne, onderhoudsvriendelijke tuin en ideaal gelegen op enkele minuten van het centrum. De bungalow werd in 1970 gebouwd, is enigszins gedateerd wat betreft de voorzieningen, maar verkeert verder in een prima staat van onderhoud.

Bungalows zijn een prachtige bouwvorm en de ideale volgende stap, van een traditioneel huis met verdiepingen naar een levensloopbestendige woning. Het gebruiksgemak zit erin dat ze gericht zijn op gelijkvloerse bewoning, maar ook in het feit dat ze flexibel zijn; hun indeling is relatief eenvoudig aan te passen en het dak leent zich uitstekend voor zonnepanelen. Daarbij heeft deze bungalow grote raampartijen rondom, waardoor het een licht en prettig huis is.

Hengelo
De bungalow staat in hartje Hengelo Gelderland, in een gezellige, groene buurt. Hengelo is een klein plaatsje, maar heeft alles te bieden; school, winkels, sportverenigingen en kerken – Hengelo is zeer compleet uitgerust. Ook de natuur rondom is indrukwekkend mooi.

Heeft u behoefte aan wat stadse reuring? U bent met nog geen twintig minuten in hartje Zutphen, Doetinchem of Doesburg om een terrasje te pikken.

Indeling
De bungalow heeft een ruime oprit en een flinke, goed onderhouden voortuin. Dit is de perfecte plek voor een zitje, zodat u kunt genieten van de zon, want deze tuin is op het zuiden georiënteerd.

Entree onder de overkapping, in de hal: rechts de WC, links de berging.

Aan de hal grenzen respectievelijk de werkkamer (of de perfecte logeerkamer), de badkamer met douche, wastafel en WC, de bijkeuken met de aansluitingen voor wasmachine en -droger, en extra ruimte voor de diepvries en ijskast.

De woonkamer met keuken is een prettige ruimte, zonnig door de grote vensters, en met een fijn uitzicht op de tuin en de straatzijde.

De keuken is uitgevoerd in klassiek eiken, maar wel eentje met een fraai composiet werkblad. Er is een vierpits gasfornuis, een spoelbak, afwasmachine, combimagnetron en ingebouwde koelvriescombinatie. Door de bovenkasten heeft u hier bergruimte genoeg.

Vanuit de woonkamer toegang tot de slaapkamer, die uitkijkt op de tuin met overdekt terras.

Buitenruimte
Vanuit de bijkeuken en de werkkamer toegang tot de tuin. Aan de achterzijde is deze bestraat, met kleurrijke borders langs de randen. Daardoor is de tuin gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Daarbij hebben groene vingers hier genoeg te doen aan de voorzijde.

Er is een overkapping die de garage verbindt met de bungalow.

De garage en de aanpalende berging bieden een zee van ruimte voor klusliefhebbers.

Kortom
Een heerlijke, levensloopbestendige woning. Wordt dit uw volgende hoofdstuk? We laten u deze bungalow met veel plezier zien.


Algemeen:
Bouwjaar: 1970
Onderhoud: Goed onderhouden
Isolatie: Dakisolatie, muurisolatie en gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming: Hete lucht verwarming (Brink)
Ligging: Aan een rustige straat in woonwijk gelegen
Berging: Aangebouwde berging achter de garage
Parkeren: Garage en oprit

Inhoud: 263 m³
Woonoppervlakte: 71 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 31 m²
Externe bergruimte: 37 m²
Perceeloppervlakte: 460 m²
Energielabel: Energieklasse D
Aanvaarding: In overleg

Deze woning is voorzien van een energielabel en bouwtechnische keuring.

lees meer +

Interieur en omgeving

Bekijk alle foto's door op een afbeelding te klikken.

Berkenlaan 18  HENGELO (GLD)
Kenmerken
  • Kosten koper k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouwjaar:
    1970
  • Woonoppervlakte:
    71 m²
  • Perceeloppervlakte:
    460 m²
  • Inhoud:
    263 m³
  • Energieklasse:
    D
  • De Haan Schippers Makelaars