Tarwestraat 44 - Halle

€ 410.000,- kosten koper.
Brochure downloaden

Prachtige helft van dubbel woonhuis, aan de groene rand van Halle!

Zoekt u een heerlijke, instapklare gezinswoning? De Tarwestraat 44 is er klaar voor; deze lichte helft van een dubbel woonhuis met een woonoppervlak van 120 m², met twee slaapkamers – maar met wat handigheid zijn dat er drie -, met vrijstaande garage, aan een rustig plantsoen.

De Tarwestraat is een gewilde woonlocatie vanwege de rust, het groen, de mogelijkheid voor kinderen om lekker buiten te spelen, terwijl de school en het buitenleven om de hoek te vinden zijn. Het huis is gebouwd in 2006 en is in de tussentijd goed met de tijd meegegaan; het heeft dan ook een fraai energielabel A en de isolatie van dak, muren en ramen is dik in orde. Het huis is bijzonder licht door de ingenieuze raampartijen en de grote erker aan de voorzijde.

Halle en omgeving
Het groene Halle is groter dan op het eerste gezicht kan worden vermoed, want met het buitengebied erbij heeft het 1.500 inwoners. Tussen Zelhem en Varsseveld – voor de dagelijkse boodschappen – en Lichtenvoorde – voor de Zwarte Cross en ander luchtig vermaak – is het hier goed toeven. Er is een school (de gemeente Bronckhorst heeft de beurs getrokken voor vernieuwing, dus er komt zelfs binnen afzienbare tijd een nieuwe school) en het dorp wordt omringd door het fraaie, Achterhoekse coulisselandschap, doorsneden met houtsingels en zandpaden.

Uitvalswegen vindt u op 20 minuten (10 minuten naar de snelweg A18), Zelhem, Varsseveld en Lichtenvoorde liggen op 10 minuten, Ruurlo en Doetinchem 15 minuten en Winterswijk ligt op een half uurtje. De gemeente Bronckhorst is een prachtige groene gemeente, tussen onze oosterburen en de prachtige Veluwezoom in. De vele pittoreske plaatsjes geven Bronckhorst een groen en schilderachtig karakter.

Begane grond
De entree is gesitueerd aan de zijkant van het huis. Bij de openslaande deuren naar de overkapping, aan de rechterzijde van het huis, is een carport gebouwd, perfect om de fietsen te parkeren en de boodschappen droog over te krijgen.

De hal is licht en ruim. Rechts meteen de WC met fonteintje en de meterkast. Links de open trap naar de bovenetages. Alles zit in dit huis strak in de verf en op de vloer ligt een bijzonder mooie én onderhoudsvriendelijke PVC-vloer: geluiddempend en isolerend.

Vanuit de hal toegang tot de woonkamer. Die is lekker ruim, want hij vormt samen met de keuken en eetkamer één geheel. Aan de voorzijde van de woning de ruime zitkamer, lekker licht door de grote erker.

Aan de achterzijde van de woning de lichte keuken, met uitzicht op de tuin. De keuken is prachtig; Bulthaup staat garant voor kwaliteit. Alle wenselijke én luxe inbouwapparatuur als een heteluchtoven (Gaggenau), een combimagnetron, inductieplaat, afwasmachine, koelvriescombinatie (Bosch) en een licht kunststof werkblad. Bergruimte is er genoeg, want de keuken is qua kastjes ruim bedeeld.

Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken, waar zich ook de deur naar de tuin bevindt. Hier is de garderobe en een grote inbouwkast voor de voorraden en de seizoensspullen.

Bovenverdiepingen
De overloop is zonnig door de grote lichtstraat. Op deze verdieping twee ruime slaapkamers, waarvan de grootste slaapkamer aan de achterzijde van het huis ligt, en een fijne, moderne badkamer met inloopdouche met regen- en handdouche, WC en een dubbele wastafel.

De zolder is momenteel een grote open ruimte, met de CV-ketel, aansluitingen voor wasmachine en droger en bergruimte achter de kniebeschotten. Hier zou prima een werkkamer of extra slaapkamer kunnen worden gerealiseerd, maar nu is hier een royale fitnessruimte: zo rustig op zolder is dat natuurlijk een mooie invulling van de ruimte.

Buitenruimte
Aan de voorzijde van het huis een mooie voortuin, ingedeeld borders met bolstruiken en wilde grassen – een mooi één-tweetje met de buren.

De heerlijke, onderhoudsarme patiotuin aan de achterzijde wordt omgeven door een keurige schutting. Er is een loungehoek onder de overkapping en een zonneterras om aan de picknicktafel te genieten van een kop koffie.

Duurzaam
Op het dak liggen zeven zonnepanelen, jaarlijks goed voor ca. 1.700 kWh. Ook liggen er twee zonnecollectoren voor de warmteboiler die bijdragen aan de warm-water voorziening. Daarbij is het huis – zoals genoemd – uitstekend geïsoleerd: vloer-, spouw-, dakisolatie en geheel voorzien van HR++-ramen. Dat scheelt een slok op de borrel op de energienota.

Kortom
Is dit instapklare woonhuis uw volgende hoofdstuk? We nemen u graag mee voor een bezichtiging.

Algemeen:
Bouwjaar: 2006
Onderhoud: Zeer goed onderhouden woning
Isolatie: Volledig geïsoleerd
Verwarming: HR-combiketel Daalderop (2006)
Ligging: Rustig gelegen in woonwijk
Berging: Vrijstaande stenen berging
Parkeren: 2 parkeerplaatsen op eigen grond


Inhoud: 410 m³
Woonoppervlakte: 116 m²
Externe bergruimte: 20 m²
Perceeloppervlakte: 246 m²
Energielabel: Energieklasse A
Aanvaarding: In overleg

Deze woning is voorzien van een bouwtechnische keuring en een energielabel.

lees meer +

Interieur en omgeving

Bekijk alle foto's door op een afbeelding te klikken.

Tarwestraat 44  HALLE
Kenmerken
  • Kosten koper k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouwjaar:
    2006
  • Woonoppervlakte:
    116 m²
  • Perceeloppervlakte:
    246 m²
  • Inhoud:
    410 m³
  • Energieklasse:
    A
  • De Haan Schippers Makelaars