Westronde 4 - Gorssel

€ 585.000,- kosten koper.
Brochure downloaden
Regiofilm

Charmante vrijstaande woning met veel groen, aan één van de mooiste straten van Gorssel

Gelijkvloers wonen in hartje Gorssel, mét een grote tuin! Aan één van de leukste straten van Gorssel staat deze semi-bungalow uit 1962. En wij zijn dól op dit type huizen en dit tijdperk; de percelen zijn groot en de ontwerpen van toen zijn nog steeds van nu. Zo ook Westronde 4, een woning waar u zo in kunt, of die u helemaal naar uw hand kunt zetten.

Dit ruime huis (136 m²) leent zich er eenvoudig voor om eventuele aanpassingen te maken aan de ruimte, heeft een prachtig dak voor zonnepanelen (oost-westoriëntatie) en mocht u meer woonruimte wensen, dan is uitbouwen aan de achterzijde – door der aanwezigheid van de grote tuin – geen punt. Wonen aan de Westronde is wonderschoon. Een rustige straat met overwegend vrijstaande bouw, veel volwassen groen en toch op steenworpafstand van het centrum. Het complete plaatje, denken wij.

Gorssel
Vanaf de Westronde ligt het gezellige centrum van Gorssel op loopafstand. Hier vindt u de lokale supermarkt, diverse boetieks, speciaalzaken zoals de slager, de wijnhandel met uitstekende kaasafdeling, de groentewinkel en de bakker, maar ook gezellige horeca met terrasjes en het fraaie Museum MORE, waar we nooit uitgekeken raken.
Gorssel ligt in de gemeente Lochem en is een prachtige plaats met alles bij de hand.
En de natuur is steeds vlakbij in de vorm van de prachtige Gorsselse heide, de spectaculaire Ravenswaarden en natuurlijk de eindeloze bossen waar u te voet, te paard of per fiets heerlijk kunt uitwaaien.
Uitvalswegen liggen op 10 minuten rijden en mocht u de bruisende stad missen, dan zijn zowel Deventer als Zutphen - twee prachtige, historische Hanzesteden – vlakbij.

Begane grond
De entree bevindt zich aan de voorzijde van het huis. De hal is ruim en licht, met op de vloer een Sollenhofer-breukstenenvloer, en rechts meteen de WC met wastafeltje, de trap naar de verdieping - een stijlelement op zich - en links de woonkamer en de doorgang naar de keuken.

De L-vormige woonkamer is licht en zonnig, en door de houten bekleding wordt het plafond – zeker in combinatie met de witte wanden – een fraaie designfeature.
Grote raampartijen rondom, een openhaard en openslaande deuren naar het overdekte terras en achtergelegen diepe tuin.

Vanuit de living is er toegang tot het slaapgedeelte op de begane grond; een riante slaapkamer met openslaande deuren naar het overdekte terras en tuin alsmede een badkamer met ligbad en wastafel.

De keuken is vanuit zowel de hal als de eetkamer te bereiken en heeft een praktische U-opstelling, met boven- en onderkasten voor optimale bergruimte. Er is onder andere een keramische kookplaat, en inbouwafwasmachine en ruimte voor een gezellig zitje.

Aan de zijkant van het huis bevindt zich een carport voor uw auto. In een aparte ruimte in de schuur hangt de CV-ketel, daarnaast is er nog genoeg ruimte voor de fietsen, klusspullen en de werkbank.


Bovenverdieping
Boven een overloop met daaraan grenzend drie slaapkamers, waarvan eentje met een trapje naar een mezzanine. Achter de kniebeschotten is er veel bergruimte. De badkamer is voorzien van een douchecabine en een wastafel.

Buitenruimte
Het huis is gezeten op een ruim perceel van een ruime 1.100 m², en heeft een speels ingerichte tuin, met een gazon dat van voor naar achter in een mooie, organische vorm om het huis ligt, afwisselende beplanting, kleurrijke borders, een waterpartij en vogelbosje. Dit vogelbosje loopt over in een geluidswerend talud van de rondweg van Gorssel. Achter het huis is een gezellig zonneterras alsmede een overdekt terras direct aan de living en slaapkamer.

Kortom
Levensloopbestendig wonen in Gorssel, op een schitterende plek: we kunnen ons voorstellen dat u dat met eigen ogen wil zien. Neemt u contact met ons op? Dan leiden we u hier met plezier rond.


Algemeen:
Bouwjaar : 1962
Onderhoud: Goed
Isolatie : Gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing
Verwarming: Middels gasgestookte CV-ketel (Remeha uit 2012)
Ligging : In het Centrum
Parkeren : Op eigen terrein op zowel de oprit, carport en garage

Inhoud : 503 m³
Woonoppervlakte : 136 m²
Gebouw gebonden buitenruimte : 34 m²
Externe bergruimte : 22 m²
Perceeloppervlakte : 1.105 m²
Energielabel : Energieklasse F
Aanvaarding : In overleg

Deze woning is voorzien van een bouwtechnische keuring en een energielabel.

lees meer +

Interieur en omgeving

Bekijk alle foto's door op een afbeelding te klikken.

Westronde 4  GORSSEL
Kenmerken
  • Kosten koper k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht onder voorbehoud
  • Bouwjaar:
    1962
  • Woonoppervlakte:
    136 m²
  • Perceeloppervlakte:
    1105 m²
  • Inhoud:
    503 m³
  • Energieklasse:
    F
  • De Haan Schippers Makelaars