Crocusstraat 7 - Eibergen

€ 375.000,- kosten koper.
Brochure downloaden

Fantastisch vormgegeven – Schitterende helft van dubbel woonhuis

Een schot in de roos, om maar even bij de bloemen te blijven; wát een indrukwekkend mooi huis! De kracht van de jaren ’70-woningen wordt hier even getoond; deze woning is in de afgelopen jaren geheel verbouwd en gerenoveerd, waarbij kosten noch moeite gespaard zijn.

Het afwerkingsniveau is geweldig en het interieur – het kan zo in een woontijdschrift, zo mooi is het - is door het gehele huis geheel op elkaar afgestemd. Uiteraard gaan dergelijke ingrijpende verbouwingen niet zonder het oog op de toekomst gericht te houden; het hele huis is dan ook fors verduurzaamd. Er is vloerverwarming aangelegd, en zowel beneden als boven is er airconditioning, waardoor er jaarrond een heerlijk binnenklimaat is. Op het dak van de kapschuur liggen 14 zonnepanelen.

Deze huizen stammen uit 1977, en dit huis biedt een zeer royaal woonoppervlak van 144 m². De tuin is georiënteerd op het zuiden, dus vanaf de eerste prille lentezon is het hier in de tuin goed toeven.

Eibergen
Eibergen is een gezellig dorp aan de Berkel. Alle voorzieningen zijn volop aanwezig, er zijn scholen, horeca, en uitstekende winkels zoals de bakker, de slager, diverse supermarkten en een heerlijke patisserie. In de nabijheid vindt u plaatsen zoals Groenlo, Neede, Ruurlo, Haaksbergen en Borculo, en voor de stedelijke gezelligheid liggen Hengelo, Enschede en Zutphen op zo’n 30 minuten rijden.

Begane grond
Entree in de bijzonder ruime en lichte hal. Spiegelgladde wanden en een fraaie keramische tegelvloer, een chic contrast met de zwarte kozijnen en deuren, zetten de toon. In de hal meteen rechts de trap naar de verdieping. Aansluitend de meterkast, de WC met fonteintje en een prachtig op maat gemaakte taatsdeur.

De woonkamer is een grote, open ruimte. Aan de voorzijde de stijlvolle living, warm en elegant door de wandbekleding en de kleurkeuzes.

Aansluitend de fantastische, uitgebouwde eetkeuken. Een zee van licht, want de gehele achterpui is van glas. De keuken zelf heeft matwitte fronten, een groot antracietkleurig werkblad en is minimalistisch vormgegeven, en van alle gemakken voorzien. Er is een vijfpits gasfornuis en afzuigkap (Neff), heteluchtoven (SMEG), koelkast en afwasmachine.

De bijkeuken is te bereiken via de hal, en wat is dit een te gekke ruimte! Aan de voorzijde openslaande garagedeuren, zo kan de fiets binnen gestald worden. Aan de achterzijde openslaande, beglaasde deuren naar de tuin. In de bijkeuken zijn ook de aansluitingen voor de wasmachine en -droger, er is een spoelbak en ruimte voor de extra koelkast/vriezer. Uiteraard kan hier ook prima een TV worden neergezet, met een bank en een bureau, en dan is hier een relaxte chillkamer. Of misschien is het uw fitnessruimte of maakt u er een levensloopbestendige woning van? Hoe u het ook invult, het is ideaal.

Verdieping
Op de verdieping een ruime overloop, met maar liefst vier slaapkamers, waarvan één met balkon.

De badkamer is één jaar oud, met bijzonder fraaie keramieken tegels en een riante inloopdouche. Ook is hier en hang-WC, een ruime wastafel en elektrische vloerverwarming.

Op de overloop is een aparte berging waar ook de cv-ketel hangt.

Buitenruimte
Voor het huis is een zeer ruime oprit, met plek voor meerdere auto’s. Achter het huis vinden we een heerlijke tuin, onderhoudsvriendelijk en perfect voor lange zomeravonden. Er staat een fraaie kapschuur van Douglas-hout, met een jacuzzi en een eettafel.

Kortom, hier kunnen de bloemen prima buiten worden gezet! De Crocusstraat 7 is een zeer hoogwaardig uitgevoerde helft van dubbel woonhuis, instapklaar en met een zee aan ruimte. Lijkt het u wat? We leiden u graag rond!

Algemeen:
Bouwjaar: 1977
Onderhoud: Goed tot uitstekend
Isolatie: Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbele beglazing
Verwarming: CV gas (ATAG 2018) middels vloerverwarming, radiatorafgifte en airconditioning
Ligging: In rustige woonwijk aan de rand van Eibergen
Berging: Aangebouwde stenen berging en houten berging in de tuin
Parkeren: Op eigen terrein

Inhoud: 511 m³
Woonoppervlakte: 144 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 9 m²
Externe bergruimte: 8 m²
Perceeloppervlakte: 225 m²
Energielabel: Energieklasse B
Aanvaarding: in overleg

Deze woning is voorzien van een bouwtechnische keuring en een energielabel.

lees meer +

Interieur en omgeving

Bekijk alle foto's door op een afbeelding te klikken.

Crocusstraat 7  EIBERGEN
Kenmerken
  • Kosten koper k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouwjaar:
    1977
  • Woonoppervlakte:
    144 m²
  • Perceeloppervlakte:
    225 m²
  • Inhoud:
    511 m³
  • Energieklasse:
    B
  • De Haan Schippers Makelaars