Tedinkweide 63 - Borculo

€ 329.000,- kosten koper.
Brochure downloaden
Regiofilm

Fijne tussenwoning in de rustige woonwijk Schollenkamp

Een instapklaar huis in een rustige wijk, met ruimte en plek waar kinderen op straat kunnen spelen; we hebben hem, hoor! Een prachtige en uitstekend onderhouden (onlangs geheel – van boven tot beneden – vernieuwde) tussenwoning, met twee slaapkamers en een ruime slaap-/ werk-/ sportzolder (dit is vrij in te vullen), een onderhoudsvriendelijke tuin en een interieur om door een ringetje te halen!

Het is een prachtig stukje Borculo, het Schollenkamp. Het voorkomen van de Tedinkweide laat zich kenmerken door een sterke Jaren ’30-invloed, waardoor er een vertrouwd beeld is ontstaan. In combinatie met het royale openbare groen voor de deur en de speelveldjes voor de kinderen, is dit bij uitstek een wijk voor gezinnen.

Dit heerlijke huis is gebouwd in 2010 en staat op een perceel van 126 m2. Het heeft een prachtige voortuin, de achtertuin is klaar voor een gezellige middag rondom de buitenkachel, en is met oog voor detail en zorg afgewerkt. Het devies is hier: dozen uitpakken en genieten maar!

Borculo
Borculo is een plek met een rijke historie; van Oranje-prinsen tot orkanen, stadsbrand en stadsrechten, tot de introductie van elektriciteit – alles komt langs in de lange geschiedenis van dit bijzonder fraaie stadje. Dwars door het historische centrum meandert een aftakking van de Berkel, en er is zelfs een oude watermolen die na eeuwen nog z’n rondjes draait.

Qua bereikbaarheid zit het hier ook wel snor: met tien minuten bent u in plaatsen als Diepenheim, Goor en Lochem, in 20 minuten bent u echter ook op de A1 en met een half uur bereikt u steden als Zutphen, Enschede en Hengelo. Kortom, alle lusten van dorps wonen, met de geneugten van de stad bij de hand.

Begane grond
Entree in de lichte hal. Op de vloer een onderhoudsarme vloer in een vergrijsde eikenlook. Rechts de garderobe, de WC en de trapopgang, links de meterkast. Via de fraaie glazen deur in eigentijdse stalen kozijnen toegang tot de ruime woonkamer en keuken.

De woonkamer is licht door de grote glazen deuren aan de tuinzijde. Het palet is schitterend gekozen; een statement wall in ultramarine wordt gecombineerd met smaakvol beige, waardoor er een eigentijds en uitnodigend geheel ontstaat.

Er is een fijne zithoek, een eethoek met ruimte voor een flinke tafel en aan de voorzijde bevindt zich de keuken: strakke, matwitte fronten, greeploos en met een donkergrijs composiet werkblad, met spoelbak en zespits fornuis met wokbrander.
Uiteraard is de keuken voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur zoals een afwasmachine en een combimagnetron.

Bovenverdiepingen
Boven op de eerste verdieping twee ruime slaapkamers - eventueel op niet al te ingewikkelde wijze te herconfigureren naar drie stuks. Op de vloer laminaat in vergrijsd hout en op de wanden neutrale tonen. Het is hier zomer en winter goed toeven, want daar zorgt de airconditioning voor.

De badkamer is een plaatje, met wastafel, WC en een luxueuze wellness-inloopdouche.

De zolder is ook helemaal tiptop in orde; het is in dezelfde stijl gestoffeerd, met aansluitingen voor de wasmachine en -droger. Deze ruimte is nu in gebruik als fitnessruimte, maar mocht u deze anders willen invullen, dan kan dat vrij eenvoudig. Diverse huizen uit het blok hebben één of meerdere dakkapellen toegevoegd om hier twee (slaap)kamers te creëren.

Buitenruimte
De tuin achter is een heerlijke plek; onderhoudsarm en de perfecte plek om te genieten van mooie dagen. Er is groen genoeg door de bloempotten en de twee verhoogde borders aan weerszijden. Aan de achterzijde – bij de olijfboom – is een gezellige zithoek gemaakt, met een buitenkachel, om ook op wat koelere dagen te kunnen genieten van de tuin.

Aan de achterzijde is er een schuurtje voor de fietsen en dergelijke. Via het steegje aan de achterkant kunt u makkelijk de tuin in en uit.

Van A naar A+?
Het energielabel is al een picobello A-label, maar stel dat u graag verder wilt verduurzamen, dan is dat een fluitje van een cent. De daken lenen zich perfect voor zonnepanelen en de woning is - dankzij het bouwjaar - uitstekend geïsoleerd. Ook is het prima mogelijk om een warmtepomp op het dak te zetten, waardoor het nauwelijks ruimte in beslag neemt.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op, we laten u dit heerlijke gezinshuis graag zien.

Algemeen:
Bouwjaar: 2010
Onderhoud: Goed
Isolatie: Volledig geïsoleerd
Verwarming: Intergas cv combiketel (2010)
Ligging: In de wijk Schollenkamp
Berging: Stenen berging
Parkeren: Openbaar parkeren, voor de woning

Inhoud: 361 m³
Woonoppervlakte: 111 m²
Externe bergruimte: 12 m²
Perceeloppervlakte: 126 m²
Energielabel: Energieklasse A
Aanvaarding: In overleg

Deze woning is voorzien van een bouwtechnische keuring en een energielabel.

lees meer +

Interieur en omgeving

Bekijk alle foto's door op een afbeelding te klikken.

Tedinkweide 63  BORCULO
Kenmerken
  • Kosten koper k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouwjaar:
    2010
  • Woonoppervlakte:
    111 m²
  • Perceeloppervlakte:
    126 m²
  • Inhoud:
    361 m³
  • Energieklasse:
    A
  • De Haan Schippers Makelaars