Beukenlaan 101 - Borculo

€ 285.000,- kosten koper.
Brochure downloaden
Regiofilm

Beukenlaan 101 Borculo

Wat een uitzicht! Vrij liggende en ruime bungalow met drie slaapkamers (mogelijkheid voor vier) met heerlijke patiotuin, ideaal gelegen in de geliefde wijk het Hambroek

Wilt u graag gelijkvloers wonen? Nieuw in ons aanbod is deze mooi gelegen bungalow, gesitueerd aan een rustig hofje, aan de rand van het centrum van Borculo én pal naast het park. Winkels, scholen en andere voorzieningen bevinden zich op loopafstand en net buiten de wijk ligt recreatiegebied ’t Hambroek: het is hier goed vertoeven!

Het huis werd gebouwd in 1978, de jaren ’70 dus, en strakke lijnen en veel licht vanwege de grote raampartijen typeren deze fijne bungalow. De woning is voorzien van oersterke meranti kozijnen en dubbele beglazing, een carport en een fijne onderhoudsvriendelijke tuin.

Toekomstbestendig
Bungalows zijn sinds hun opkomst in de jaren ’50 onafgebroken populair, wat we maar al te goed begrijpen: deze huizen zijn toekomstbestendig. Bungalows zijn praktisch, hebben maar één woonlaag en hebben een relatief flexibel programma. Dit huis heeft een woonoppervlak van 105 m², waardoor u alle ruimte heeft. Heeft u de vier slaapkamers niet nodig? Dan is het ook mogelijk om de badkamer wat ruimer te maken en toegankelijk te maken vanuit de grote slaapkamer. Door de constructie is verduurzaming mogelijk en het dak leent zich perfect voor zonnepanelen.

Borculo
Borculo is een plek met een rijke historie; van Oranje-prinsen tot orkanen, stadsbrand en stadsrechten, tot de introductie van elektriciteit – alles komt langs in de lange geschiedenis van dit bijzonder fraaie stadje. Dwars door het historische centrum meandert een aftakking van de Berkel, en er is zelfs een oude watermolen die na eeuwen nog z’n rondjes draait.

Qua bereikbaarheid zit het hier ook wel snor: met tien minuten bent u in plaatsen als Diepenheim, Goor en Lochem, in 20 minuten bent u echter ook op de A1 en met een half uur bereikt u steden als Zutphen, Enschede en Hengelo. Kortom, alle lusten van dorps wonen, met de geneugten van de stad bij de hand.

Begane grond
Parkeer droog onder de carport en zet de boodschappen meteen in de bijkeuken, of kom binnen via de voordeur links om de hoek. Entree in de lichte centrale hal.

In de hal treffen we de garderobe, meterkast en WC met fonteintje, en de toegang tot respectievelijk rechts een ruime slaapkamer annex werkkamer, de bijkeuken, de berging – met de aansluitingen voor wasmachine en -droger – en de woonkamer.
Het woongedeelte is licht en zonnig door de grote raampartijen aan voorzijde bij de keuken en aan achterzijde bij de tuin, en de lichte plavuizenvloer. Er is een schuifpui en een gezellige openhaard achter glas.

De keuken is voorzien van witte fronten, boven- en onderkasten voor een overvloed aan bergruimte en beschikt over inbouwapparatuur als een koelkast, afwasmachine, keramische kookplaat en een magnetron.

Aansluitend het slaapgedeelte, met een hal met links de badkamer met douchecabine, WC en wastafel, en twee slaapkamers, waarvan de kleinste nu in gebruik is als werkkamer. De grote slaapkamer heeft openslaande deuren naar de op het westen georiënteerde tuin. Tevens kan deze slaapkamer opgesplitst worden in twee aparte slaapkamers.

Buitenruimte
Het huis ligt naast een grasveldje dat grenst aan het park, en ook vanuit de achtertuin kijkt u uit op het achtergelegen park. De op het westen gelegen tuin is achterom goed te bereiken en het perceel meet 201 m². De tuin is onderhoudsvriendelijk en beschikt over een schuur, voor de opslag van fietsen, tuinspullen en andere benodigdheden

Algemeen:
Bouwjaar: 1978
Onderhoud binnen: Matig tot Redelijk
Onderhoud buiten: Matig
Isolatie: Dakisolatie, muurisolatie en gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming: C.V.-Ketel, open haard
Ligging: Aan park, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht en beschutte ligging
Berging: Inpandig en vrijstaand hout
Parkeren: Openbaar parkeren en op eigen terrein

Inhoud: 373 m³
Woonoppervlakte: 105 m²
Gebouw gebonden ruimte: 20 m²
Externe bergruimte: 1 m²
Perceeloppervlakte: 201 m²
Energielabel: Energieklasse C
Aanvaarding: In overleg

Deze woning is voorzien van een bouwtechnische keuring en een energielabel.

lees meer +

Interieur en omgeving

Bekijk alle foto's door op een afbeelding te klikken.

Beukenlaan 101  BORCULO
Kenmerken
  • Kosten koper k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, geschakelde woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouwjaar:
    1978
  • Woonoppervlakte:
    105 m²
  • Perceeloppervlakte:
    201 m²
  • Inhoud:
    373 m³
  • Energieklasse:
    C
  • De Haan Schippers Makelaars