Kerkstraat 1 1a & 1b - vorden

€ 545.000,- kosten koper

Multifunctioneel gebouw in het centrum van Vorden – Wonen en bedrijvigheid in één, een prachtige kans om écht iets toe te voegen aan de dorpskern

In het hart van Vorden, op de hoek van de Burgemeester Galleestraat en de Kerkstraat, staat dit fraaie hoekpand. Een fors object met diverse mogelijkheden, met als bestemming wonen en werken. Dat biedt nog eens kansen! Momenteel zitten er in het pand een telefoonwinkel en een verloskundigenpraktijk, met daarboven een keurige en ruime maisonette met vier slaapkamers.

Het huis werd gebouwd in 1955 en is steeds uitstekend onderhouden. Wonen en werken, pal in het centrum van Vorden, met het gezellige plein, de winkels, de bakker, slager en groenteman, en uiteraard de horeca.

Vorden is een geliefde plaats in de Achterhoek en het staat bekend als het Acht-kastelendorp. Fietsers, wandelaars en vakantiegangers kunnen hier eindeloos genieten van de vele fietsroutes en wandelpaden. Het is bij uitstek een plek voor levensgenieters en Bourgondiërs, zomer en winter, maar vooral in de herfst, wanneer het wildseizoen aanbreekt en de vele restaurants in de omgeving prachtige wildkaarten aanbieden. Er valt hier héél erg veel te genieten.

Ontwikkelkansen
Het is dus ook geen wonder dat dit een populaire woonplaats is. In deze tijden waarin woonruimte het hete hangijzer is, zijn volumineuze objecten als deze een prachtige kans om meer mensen te laten genieten van het wonen in het centrum van dit fraaie dorp.

Lay-out

Begane grond
Op de begane grond zitten momenteel twee bedrijven gevestigd; een telefoonwinkel met een eigen werkplaats en kantoor uiterst links, en een verloskundigenpraktijk met een ontvangst-/ wachtruimte en drie behandelkamers. Faciliteiten als de WC en pantry worden hier gedeeld. Tevens is er een kelder, te bereiken vanuit de pantry. Aan de rechterzijde de toegang tot de maisonnette.

Bovenverdiepingen
De maisonnette is een bijzonder riant huis: alles is er prima geïsoleerd en netjes onderhouden.
Op de eerste verdieping bevinden zich een ruime woonkamer met een sfeervolle gashaard.
Er is een royale badkamer met een ligbad, inloopdouche, WC en wastafel.
Op de eerste verdieping tevens twee slaapkamers met inbouwkasten, waarvan de grootste een wastafel heeft en de kleinere in gebruik is als werkkamer.
De keuken is een separate ruimte; modern en smaakvol uitgevoerd, met zwarte fronten, granieten werkblad en inbouwapparatuur als vaatwasser, inductieplaat, oven en koelvriescombinatie.
Vanuit de keuken is er ook toegang tot het verrassend ruime en charmante dakterras: een tuin op hoogte! Het heeft een bijzonder groen karakter door de vele potplanten en de omringende boomtoppen, en toch een fraai uitzicht over het dorp.

De tweede verdieping heeft een riante overloop met veel bergruimte, waar ook de mogelijkheid is tot het creëren van een extra gastenkamer. Er zijn twee slaapvertrekken: een gastenkamer en een fitnessruimte met sauna. Voorts nog een bergzolder.

Kortom, een mooie buitenkans in het hart van Vorden. Heeft u interesse gekregen om eens te kijken en te sparren over de mogelijkheden? We laten u de Kerkstraat met alle plezier zien.

Algemeen:
- Bouwjaar : 1955
- Onderhoud : Goed
- Ligging : In het centrum van Vorden
- Berging : Intern
- Parkeren : parkeerplek op eigen grond.

Inhoud gehele pand : 977 m³
Woonoppervlakte : 156 m²
Winkelruimte begane grond : 160 m²
Dakterras : 67 m²
Perceeloppervlakte : 313 m²
Energielabel woning : E
Energielabel winkel (Kerkstraat 1a) : C
Energielabel winkel (Kerkstraat 1b : A
Aanvaarding : in overleg

lees meer +

Interieur en omgeving

Bekijk alle foto's door op een afbeelding te klikken.

Kerkstraat 1 1a & 1b VORDEN
Kenmerken
  • vraagprijs € 545.000,-  kosten koper
  • Soort bedrijfspand:
    winkelruimte
  • Status:
    verkocht
  • Bouwjaar:
    1955
  • Perceeloppervlakte:
    313 m²
  • De Haan Schippers Makelaars