Hof van Kettelerij type G 0 ong - Vorden

€ 787.500,- vrij op naam.
Brochure downloaden
Regiofilm

Levensloopbestendig en duurzaam wonen – Modern comfort in een klassiek jasje aan een rustige hof in Vorden

Gewoon heerlijk wonen
Aan de Hof van Kettelerij worden twee vrijstaande middels berging geschakelde modern-landelijke woningen ontwikkeld. Hedendaags comfort in een vertrouwde vorm, met een zadelkap, fraaie details in het metsel- en houtwerk en hoogwaardig uitgevoerd. De woonprogramma’s zijn ingericht op gelijkvloerse bewoning. Beide woningen beschikken over twee badkamers, drie slaapkamers en een heerlijke, overkapte buitenruimte.

Met een woonoppervlakte van zo’n 152m² twee royale woningen. Ook de tuinen bieden genoeg ruimte om uw groene vingers aan het werk te zetten. De woningen zijn respectievelijk noordoostelijk en oostelijk georiënteerd.
Een heerlijk huis voor gezinnen of wanneer u het juist wat rustiger aan wilt doen; u heeft er hier alle ruimte voor.

De toegang van de Hof van Kettelerij is gesitueerd aan de Zutphenseweg, wat betekent dat winkels zoals de supermarkt, slager, bakker, groenteboer en de drogist op loopafstand liggen. Uiteraard is het buitengebied van Vorden ook op steenworp afstand en voor een frisse neus bent u bijvoorbeeld zo in de Hackfortse bossen.

Uw wensen staan voorop
Uiteraard zijn de woningen geheel naar wens in te delen, maar de huidige programma’s zijn bijzonder aangenaam en doordacht ingericht. Beneden wonen en boven slapen, maar de vrijheid hebben om te kunnen blijven wonen in uw eigen huis, is vandaag de dag een groot goed.

Vorden
Vorden is de parel van de Achterhoek. Het staat bekend als het acht-kastelen-dorp en het is een geliefde plek voor fietsers en vakantiegangers. Vorden is gelegen in de gemeente Bronckhorst en die is enkele jaren terug uitgeroepen tot de Wandelgemeente van het Jaar.
De natuur speelt hier een hoofdrol. Het is een plek voor levensgenieters en lekkerbekken; zo geniet Hotel Bakker (inter)nationale faam vanwege haar wildkaart, die in het najaar haar entree maakt, maar ook Achterhoekse asperges zijn niet te versmaden.
Vorden is ideaal gelegen, want Zutphen is slechts op tien minuten rij-afstand, evenals Lochem, en de stad Deventer op een half uur.

Kom genieten van het goede leven in de Achterhoek, in het hart van Vorden met volop privacy en rust. Ziet u zichzelf hier al wonen? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer over dit mooie project!

lees meer +

Interieur en omgeving

Bekijk alle foto's door op een afbeelding te klikken.

Hof van Kettelerij type G 0 ong VORDEN
Kenmerken
 • Vrij op naam vrij op naam
 • Soort woonhuis:
  eengezinswoning, vrijstaande woning
 • Status:
  ingetrokken
 • Bouwjaar:
  2023
 • Woonoppervlakte:
  152 m²
 • Perceeloppervlakte:
  720 m²
 • Inhoud:
  630 m³
 • De Haan Schippers Makelaars