Prins Frisolaan 16 - Lochem

€ 324.000,- kosten koper.
Brochure downloaden
Regiofilm

Veelbelovende geschakelde woning!

Centraal nabij scholen, supermarkt en het bosrijke wandelgebied de Paaschberg gelegen, geschakeld goed onderhouden woonhuis met carport, tuinhuis en zonrijke besloten en beschutte tuin. De tuin is ruim en voorzien van uitstekende zonligging op het Zuiden.

En hoe is de staat? Het interieur is wat gedateerd en vraagt erom aangepast te worden aan de maatstaven van de huidige tijd. Maar wat een zee aan mogelijkheden! Het object is gebouwd in 1972 en heeft een woonoppervlak van 125 m², met twee woonlagen en vier slaapkamers en een hobby-/werkkamer. Ook qua verduurzaming bieden dergelijke huizen veel kansen; isolatie kan zonder al te veel kunst- en vliegwerk en er is plenty ruimte voor zonnepanelen.
Woningen uit deze tijd laten zich typeren door veel glas, en dus veel daglicht, en chalet-achtige balkons. De woning is praktisch ingedeeld en met eenvoudige aanpassingen kan de bijkeuken bij de woning worden betrokken. In de buurt is ook met regelmaat een dakopbouw toegepast, waardoor er nog twee extra kamers kunnen worden gerealiseerd. Het perceel heeft een oppervlakte van 278 m² en zowel aan de voor- als achterzijde van het huis, een fijne tuin.
Zoekt u een heerlijk gezinshuis? Dan is dit huis, aan de Prins Frisolaan, een prachtige kans om hier uw eigen stempel op te drukken.

Begane grond

Entree onder de carport: ideaal, want zo komen kindertjes en boodschappen droog over. Entree in de hal, met rechts meteen de bordestrap naar de verdieping, het toilet en de trap naar de berging/kelder beneden.
Vanuit de hal kunt u zowel de keuken als de woonkamer betreden. De gehele achterpui bestaat uit grote raampartijen waardoor het lekker licht is en er van binnen ook van de tuin genoten kan worden.
De keuken is nog nagenoeg origineel met het originele prijswinnende granieten-aanrechtblad van architect Schouten.
De woonkamer heeft een fraaie tapis-gelegde parketvloer, een grote schouw met open haard en is ruim van opzet; aan de voorkant de living en aan de achterzijde de eethoek.
Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken, met ruimte voor fietsen e.d., maar ook een spoelbak, aansluitingen voor de wasmachine en -droger, de ketel en de ijskasten.

Verdieping

Boven bevinden zich vier slaapkamers; twee grote en twee kleinere, waarbij de grootste drie een eigen deur hebben naar de balkons aan voor- en achterzijde. Er is een badkamer met toilet, wastafel en douche. Het is goed denkbaar dat de belendende slaapkamer en de badkamer samengevoegd worden en zo een grote badkamer vormt waarbij natuurlijk licht naar binnen valt.


Buitenruimte

Aan de achterzijde een fijne tuin op het Zuiden, wat betekent dat je hier de gehele dag van de zon kunt genieten. De tuin is nu ingedeeld met een overdekt terras, gazon met een mooie oude pruimenboom en borders. Een plek waar u van gezellige en lange avonden kunt genieten.

Kortom, mogelijkheden genoeg. Wat een heerlijk familiehuis op een fijne plek. Wilt u eens komen kijken? Neem dan contact met ons op via 0573 – 258 258.
Wij nemen u graag mee voor een bezichtiging.

Algemeen:
- Bouwjaar : 1972
- Onderhoud : Redelijk tot goed onderhouden
- Isolatie : Gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing;
- Verwarming : Middels CV-ketel: Remeha Tzerra Ace 28C /mei 2022
- Ligging : Aan rustige straat nabij lagere school, supermarkt en de Paaschberg
- Berging : Inpandige berging
- Parkeren : Drie ruime parkeerplaatsen op eigen terrein

Inhoud : 391 m³
Woonoppervlakte : 125 m²
Gebouw gebonden buitenruimte : 30 m²
Perceeloppervlakte : 278 m²
Energielabel : Energieklasse C
Aanvaarding : spoedig te aanvaarden

lees meer +

Interieur en omgeving

Bekijk alle foto's door op een afbeelding te klikken.

Prins Frisolaan 16 LOCHEM
Kenmerken
 • Kosten koper k.k.
 • Soort woonhuis:
  eengezinswoning, geschakelde woning
 • Status:
  verkocht
 • Bouwjaar:
  1972
 • Woonoppervlakte:
  125 m²
 • Perceeloppervlakte:
  278 m²
 • Inhoud:
  391 m³
 • Energieklasse:
  C
 • De Haan Schippers Makelaars