Mettrayweg 6 (Erfwoning) 0 ong - Zutphen

€ 869.500,- vrij op naam.
Brochure downloaden

Mettrayweg 6 & 6A

Landelijk en levensloopbestendig wonen aan de rand van Eefde – Wordt dit nieuwe erf uw oprit?

Gewoon heerlijk wonen
Aan de Mettrayweg, aan de rand van het schilderachtige plaatsje Eefde, worden twee magnifieke woningen ontwikkeld. De woningen komen van de tekentafels van architectenbureau Palazzo, wat garant staat voor perfect doordachte plattegronden en oogstrelende exterieurs.
Deze huizen bieden modern comfort in een vertrouwde vorm, met een zadelkap, fraaie details in het metsel- en houtwerk en hoogwaardig uitgevoerd. In de woonprogramma’s bevinden zich drie slaapkamers en twee badkamers, waarvan één van de slaapvertrekken en badkamers op de begane grond. Dus levensloopbestendig en op de toekomst voorbereid.
Beide woningen beschikken daarbij over een heerlijke, overkapte buitenruimte, een gedeelde kapschuur en een grote tuin.

Deze ruime woningen hebben een woonoppervlak van ruim 131 m² resp. 133 m² per stuk, en staan op flinke percelen: het huis georiënteerd aan de Mettrayweg 6a heeft een kavel van 1.401 m², en de woning aan het erf (Mettrayweg 6) heeft een kavel van 2.037 m². Heerlijke huizen voor gezinnen, of wanneer u het juist wat rustiger aan wilt doen; u heeft er hier alle ruimte voor.

De toegang van de Mettrayweg is gesitueerd bij de Rustoordlaan, nabij Eefde maar met hetzelfde gemak bent u in Zutphen, wat betekent dat winkels zoals de supermarkt, slager, bakker, groenteboer en de drogist binnen handbereik zijn. Ook qua scholen, sportverenigingen en natuur hoeft u niet ver te zoeken, want zowel Eefde als de omliggende plaatsen voorzien hier in ruime mate in.

Bouw uw eigen droomhuis
Uiteraard zijn de woningen geheel naar wens in te delen, maar de huidige programma’s zijn bijzonder aangenaam en doordacht ingericht. Beneden wonen is geen probleem door de levensloopbestendige lay-out, maar wilt u beneden werken en boven slapen? Geen probleem, Palazzo en Kreunen Bouw Lochem realiseren met plezier uw droomwoning.

Zutphen en Eefde
Zutphen is een bruisende Hanzestad aan de IJssel. Het historische centrum, met de gezellige markten, de winkelstraten en de monumentale panden, bieden altijd een levendige gezelligheid. Ook qua cultuur is Zutphen een bijzondere stad; er zijn diverse musea en er worden jaarlijkse vele culturele evenementen georganiseerd. Van origine is deze stad een verzamelplaats voor vrije denkers en staat het te boek als een Steinerstad, met veel aanbod in de Vrije scholen, voor zowel basis- als voortgezet onderwijs.

Tussen Gorssel en Zutphen ligt Eefde, een gezellig, bosrijk en pittoresk dorpje aan de overkant van het Twentekanaal. Eefde staat onder meer bekende vanwege het monumentale sluizencomplex dat het jaarrond adembenemende uitzichten geeft.

Deze omgeving – u rijdt hier zo de Achterhoek in - kenmerkt zich door de afwisseling van het rivierenlandschap van de IJssel, het open coulisselandschap, de schitterende, afwisselende bossen en talloze kastelen, havezaten en landhuizen. Op slechts een uurtje van de Randstad, maar toch een hele wereld verwijderd van de ruis van de snelwegen en hectiek. Geen wonder dat steeds meer mensen ontdekken hoe fijn wonen het in de Achterhoek is!

Ziet u zichzelf hier al wonen? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer over dit mooie project!

Algemeen:
- Bouwjaar : 2024
- Onderhoud : Uitstekend
- Isolatie : Volledig geïsoleerd
- Verwarming : Vloerverwarming middels lucht/water warmtepomp
- Ligging : Rustig gelegen in buitengebied
- Berging : Vrijstaande stenen berging
- Parkeren : Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein
- Toegangsweg : Deze oprit wordt vastgelegd in een mandeligheid

Inhoud erfwoning (nr. 6) : 596 m³
Woonoppervlakte erfwoning : 131 m²
Perceeloppervlakte erfwoning : 2.037 m²
Inhoud schuurwoning (nr. 6a) : 555 m³
Woonoppervlakte schuurwoning : 133 m²
Externe bergruimte : 43 m² waarvan 29 m² op de begane grond
Perceeloppervlakte schuurwoning : 1.401 m²
Energielabel : Energieklasse A+++

lees meer +
Mettrayweg 6 (Erfwoning) 0 ong ZUTPHEN
Kenmerken
 • Vrij op naam vrij op naam
 • Soort woonhuis:
  bungalow, vrijstaande woning
 • Status:
  beschikbaar
 • Bouwjaar:
  2024
 • Woonoppervlakte:
  131 m²
 • Perceeloppervlakte:
  2119 m²
 • Inhoud:
  596 m³
 • Energieklasse:
  A_PPP
 • De Haan Schippers Makelaars