Keijenborgseweg 16, Zelhem

Zoekt u een nieuwe stek in het Achterhoekse groen? Vrijstaande en geheel verduurzaamde woning met schuur, stallen en weidegang


Bent u op zoek naar een fijne woning met de mogelijkheid om uw paarden aan huis te stallen? In het prachtige buitengebied van Zelhem tussen Hengelo (Gld.) en Hummelo ligt deze vrijstaande woning (1963) met op eigen terrein een ruime schuur, een luxe stallencomplex/kapschuur (2012), een rijbaan/paddock en voldoende weidegang.

De woning
Deze fijne woning heeft een riant woonoppervlak van zo’n 213m2 en heeft een energielabel C (08-2020); op het dak liggen een flink aantal zonnepanelen en ook is het dak is goed geïsoleerd. In 2023 zijn extra zonnepanelen en een hybride warmtepomp (Nefit/Bosch) geplaatst. In 2012 werd dit huis flink verbouwd en levensloopbestendig gemaakt. De aangrenzende schuur heeft gedeeltelijk een woonfunctie gekregen, want hier bevinden zich o.a. een slaapkamer/inloopkast, badkamer en gastentoilet. Het huis heeft in totaal vier slaapkamers én een werkkamer en inpandige garage, dus er is ruimte voor iedereen.

Tevens is er een mogelijkheid voor het realiseren van een B&B of dubbele bewoning.

Buitenruimte
Aan de noordzijde van het huis bevindt zich een paddock/rijbaan, aan de zuidzijde is er ruime weidegang. Het huis zelf is gelegen op een ruim verhard erf en er is een riante kapschuur met luxe ruime stallen voor meerdere paarden.

Bereikbaarheid
Met steden als Doetinchem (10 minuten), Doesburg (15 minuten) en Arnhem (30 minuten) in de nabijheid, maar ook diverse dorpskernen vlakbij, zijn alle faciliteiten hier prima voorhanden.

Kortom, een heerlijke, instapklare ruime woning. Lijkt het u wat om uw verhuisdozen hier uit te pakken? We laten het u graag eens zien. Neemt u contact op met ons kantoor, dan gaan we op pad.

Algemeen:
- Bouwjaar : 1963 / in 2013 verbouwd
- Onderhoud : Goed onderhouden geheel
- Isolatie : Volledig geïsoleerd
- Verwarming : CV-gas Hybride Warmtepomp (Nefit/Bosch)
- Ligging : In het buitengebied van Zelhem tussen Hengelo (Gld.) en Hummelo.
- Berging : Diverse stallen en kapschuur
- Parkeren : Inpandige garage en op eigen terrein.
- Overig : Alle buitenkozijnen (ramen en deuren) zijn van onderhoudsvrij kunststof.

Inhoud: 1.051 m3
Woonoppervlakte: 207 m2
Overig inpandige ruimte: 76 m2
Gebouw gebonden buitenruimte: 16 m2
Perceeloppervlakte: 13.260 m2
Energielabel: Energieklasse C (opgenomen voor plaatsing extra zonnepanelen en de Hybride Warmtepomp)
Aanvaarding: In overleg

Deze woning is voorzien van een energielabel.

Prijs op aanvraag

De Haan Schippers Makelaars