Reviews

Keistraat 10 te Geesteren

10,
Onze makelaar was zeer enthousiast, t was alsof hij zijn eigen huis ging verkopen. Behulpzaam, meedenken, goede adviezen, goed strijdplan

De Grote Geezenhegge 19 te Uddel

9,8
Jenne de Haan en Marcel Schippers zijn topmakelaars en hebben een heel professioneel team die zeer betrokken zijn en je vakkundig door het hele proces loodsen. Deze makelaar kan ik iedereen aanbevelen.

Grote Klokke 2 te Lochem

9,
Contacten met de makelaar verliepen soepel, er werd transparant overlegd waardoor wij weloverwogen keuzes konden maken rond de verkoop van de boerderij. De makelaar en de secretaresses op kantoor zijn toegankelijk en op de vragen die wij hadden kwam snel een verhelderend antwoord. In de aanloop van de verkoop en bij de verkooponderhandelingen hebben wij ons gesteund gevoeld. Deze makelaar is zeker een aanrader!

Kozakkenlaan 19 te Warnsveld

10,
Goede makelaar, komt afspraken na, heeft zeer goede communicatie met de klant en de eventuele kopers. Deskundig en eerlijk in berichtgeving.

Molenweg 35 te Gorssel

9,5
Het contact was prettig en professioneel. Ook na kantoortijd werden we op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen door de makelaar. Ook het contact met de backoffice was uitstekend.

Marinus Naefflaan 34 te Lochem

9,5
Goed contact open en eerlijke communicatie. Ook het Team van de Haan Schippers is zeer actief en prettig mee te communiceren.
De Haan Schippers Makelaars