Vordenseweg 6 113 - Lochem

€ 230.000,- kosten koper.
Brochure downloaden
Regiofilm

Even uit in de natuur, in uw eigen vakantiebungalow in Lochem

Al van oudsher is Lochem met haar glooiende, groene landschappen een geliefde vakantiestek. Geen wonder ook, want de uitgestrekte bossen, heidevelden, de vele landgoederen en de gezellige plaatsen hier in de regio, maken vakantie in Lochem tot een bijzonder veelzijdig geheel. Midden in het groen en de rust, staat deze fijne recreatiewoning, gebouwd in 1995.
Dit is de perfecte plek om de zinnen even te verzetten. Of het nu is als een investeringsobject voor de verhuur –Lochem trekt zomer en winter gasten van door het gehele land-, of om er zelf met uw gezin en familie van te genieten; het is hier zalig. Het naastgelegen vakantiepark Bosrijk Ruighenrode is een zeer compleet vakantiepark, met een gezellige brasserie, hotel, tennisbanen en bowlingcentrum. Het park ligt pal in de bossen, vlakbij de prachtige Lochemse Golfbaan en in de nabijheid van diverse natuurgebieden. Het historische centrum van Lochem met allerhande winkels, gezellige horeca en verscheidene supermarkten, is tien minuten met de fiets. Binnen een half uur bent u in de bruisende Hanzesteden Zutphen en Deventer.

De bungalow
Entree in de hal, met toegang tot de badkamer met douchecabine, wastafel en een luxe whirlpool (2 personen), de WC met fonteintje en de riante slaapkamer.
In de slaapkamer een heerlijke Finse sauna en een fraai uitzicht op de tuin.
De woonkamer is uitgebouwd met een lichte serre, waardoor je het gevoel hebt in de tuin te zitten. Ook is er een sfeerhaard, die eventueel ook te vervangen is door een houtkachel.
De keuken is prima uitgerust met afwasmachine, combimagnetron en meer dan genoeg bergruimte.
Op de bovenverdieping een opbouw met de tweede slaapkamer en een badkamer met douche, wastafel en tweede WC.
De woonkamer en slaapkamer boven zijn uitgerust met airconditioning.
Om de woning ligt een flink perceel met daarop een fraaie bostuin, waar het gekwetter van de vogels aan de orde van de dag is, evenals het getik van de specht en de roep van de uil in de nachtelijke uren. Er is een glijbaan en een schommel voor de kleintjes en een buiten whirlpool geschikt voor maximaal 6 personen. Ook is er aan de voorzijde van het huis een schuurtje -met zonnebank en de aansluitingen voor de wasmachine en -droger- waar u uw fietsen, tuinkussens e.a. binnen kunt zetten. Tevens is er parkeergelegenheid voor twee auto’s.

Verhuur
De verhuur van uw bungalow kunt u natuurlijk zelf verzorgen, maar het vakantiepark neemt u die moeite graag uit handen. Er is een gezonde VvE die met regelmaat de koppen bij elkaar steekt en beheert het onderhoud van de percelen van de leden. Het management van Ruighenrode zorgt ervoor dat het onderhoud van het park van het algemene terrein en alle bijbehorende faciliteiten jaarrond piekfijn in orde is. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw vakantiehuisje.

Kortom
Zin in vakantie gekregen en om er even tussenuit te zijn in het Lochemse groen? We laten u graag deze fijne recreatiewoning zien.

Algemeen:
- Bouwjaar 1995
- Volledig geïsoleerd
- Kunststof draai-kiepramen
- CV-gas Combiketel (type Remeha, 2005)
- Permanente bewoning is niet toegestaan
- Bijdrage V.V.E. € 87,79 per maand + € 20,= per maand voor voorschot water en afval
- Extra: op circa 250 meter lopen van het openbare zwembad en sportschool gelegen
- Inclusief een (groot deel) van de inboedel, zie lijst van zaken

Inhoud : 399 m³
Woonoppervlakte : 110 m²
Overige inpandige ruimte : 8 m²
Perceeloppervlakte : ca. 900 m²
Aanvaarding : In overleg

lees meer +

Interieur en omgeving

Bekijk alle foto's door op een afbeelding te klikken.

Vordenseweg 6 113 LOCHEM
Kenmerken
  • Kosten koper k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouwjaar:
    1995
  • Woonoppervlakte:
    110 m²
  • Perceeloppervlakte:
    900 m²
  • Inhoud:
    399 m³
  • Energieklasse:
    D
  • De Haan Schippers Makelaars