Klembergerweg 8 - Epse

€ 1.090.000,- kosten koper.
Brochure downloaden

Schitterende villa in één van de mooiste wijken van Epse

Voor de liefhebbers van de moderne klassiekers! De lange oprit, geflankeerd door rododendrons en ander gezellig groen, is een fraaie prelude naar dit schitterende huis; eerst ziet men de grote vrijstaande garage en dan komt om het hoekje deze uiterst stijlvolle bungalow in al haar glorie tevoorschijn. Ze wordt omgeven door een ronduit idyllische tuin, met de enorme stokoude beuk in de hoofdrol. Deze perfect onderhouden tuin (met een gazon waar menig greenkeeper jaloers van zou worden), gaat moeiteloos over in de bosrand, om daar uit te monden in het achtergelegen bos.

- Tijdloos mooi -
Deze beauty uit de jaren 60 is nog steeds modern en actueel te noemen en past naadloos in de huidige esthetiek. Ook de ligging op het royale perceel - van maar liefst 2.905 m² - is prachtig in verhouding, want het is een gróót huis: met een woonoppervlak van bijna 250 m², met daarin onder andere vier slaapkamers, een ruime living en een woonkeuken om van te dromen. In de afgelopen jaren is het huis uitstekend en bijzonder liefdevol onderhouden.

- Epse en omstreken -
Epse is een bijzonder geliefde woonplaats, enerzijds vanwege de ligging - met een uur bent u in de randstad -, anderzijds óók vanwege het groene karakter. U woont hier in de rust van het bos, maar met vier minuten bent u op de A1, met nog geen 10 minuten bent u in Deventer en Gorssel, en Zutphen ligt op een kwartiertje rijden.

Kortom, het bruisende stadsleven vlakbij. De demografie is zeer gevarieerd en dat maakt het een bijzonder gemoedelijk dorp. Er is onder meer een hockeyclub, tennisvereniging en een basisschool, en voor faciliteiten zoals winkels en horeca, bieden Deventer en Gorssel uitkomst.

- Indeling -
Een rijtje flagstones brengt ons met droge voeten naar de entree van het huis. De sprankelend witte en royale hal zorgt voor een groots welkom. Dit interieur is een fraai canvas voor de eigentijdse designmeubelen die erin staan; elke kamer is een ware compositie en dat laat goed zien hoe veelzijdig de architectuur van dit huis is.

Rechts de deur naar een riante slaapkamer, nu in gebruik als werkkamer. De grote glazen pui met openslaande deuren biedt een prachtig uitzicht op de voortuin. Op de vloer ligt een eiken parketvloer en er is een wastafel verstopt in de nis.

Aansluitend in de hal de garderobe, de WC en de toegang tot alle vertrekken.

Links de hal annex speelkamer, met toegang tot het overdekte terras, de WC en de gezellige keuken, nieuw gebouwd in 2019. Deze keuken is het warm kloppende hart van het huis; een dijk van een vertrek, licht en zonnig – mede door de daklichten -, stijlvol en stoer. Er is een spoeleiland en een keukenblok met extra brede inductieplaat. De fronten zijn van rustiek geschaafd, geolied eiken en het werkblad is uitgevoerd in zwart natuursteen, wat maakt dat het de keuken ‘landt’ in de natuurrijke omgeving. Alles is er: koelkast, heteluchtoven, afwasmachine, combimagnetron, evenals een extra, grote oven en een dubbele spoelbak. De eettafel staat bij het raam en mocht het weer wat frisser worden, dan zorgt de vrijstaande houtkachel in een mum van tijd voor sfeer en warmte. In de keuken is tevens een gezellige televisiehoek ingericht.

De woonkamer is zo elegant; de houtvloer contrasteert fraai met de frisse witte wanden. Er is een strakke openhaardpartij en een schuifpui naar de tuin, en de vensters bieden een subliem uitzicht op de majestueuze beuk.

Vanuit de centrale hal rechts komen we bij de bijkeuken, met de aansluitingen voor de wasmachine en –droger, extra zolder en opbergkasten en ruimte voor de extra ijskast of inbouwkasten voor jassen, hondenriemen, laarzen - en alles wat je nog meer nodig kunt hebben in een bos –, de slaapkamers en de badkamer.

Er zijn vier ruime slaapkamers; één grote nu in gebruik als werkkamer, de ouderslaapkamer met openslaande deuren naar de tuin, en twee kleinere. Elke kamer heeft één of meerdere inbouwkasten en elk biedt een schitterend uitzicht op het groen rondom.

De badkamer beschikt over een douchecabine, ligbad en dubbele wastafels. Tegenover de badkamer ligt de ingebouwde tweepersoons infraroodsauna, wat de wellnessbeleving compleet maakt.

- Buitenruimte -
De tuin is een paradijs, omvangrijk en schitterend onderhouden: er valt hier véél te genieten. Er staan bomen – solitair geplaatste grote jongens en jonge aanwas -, er is een schommel, een keur aan gezellige zitjes en terrassen – al dan niet overdekt - en uitbundige borders. Het gazon staat onder streng toezicht, waardoor het er mooi groen bij ligt. Het terras aan de achterzijde is dé plek om de dag te besluiten: met de openhaard aan en marshmallows op een stokje is het hier elke dag vakantie.

Het grote houten bijgebouw (2022) met carport is wel de slagroom op de taart. Deze grote geïsoleerde schuur biedt ruimte om de fietsen te stallen, te klussen of om er een fitnessruimte in te maken. De schuur is extra geïsoleerd, zodat deze ook als kantoorruimte gebruikt kan worden. Boven – te bereiken met een vaste trap – een flinke bergzolder die zich uitstrekt over de gehele lengte van de schuur.

Kortom, het elegante huis met de schitterende tuin vormen samen een ronduit indrukwekkend geheel. Ziet u het hier helemaal zitten? Neem contact met ons op, we nemen u met plezier mee voor een rondleiding.


Algemeen:
Bouwjaar: 1962, uitgebreid in 2001 en groot gedeelte gerenoveerd in 2019
Onderhoud: Goed onderhouden geheel
Isolatie: Dubbele beglazing, dak-, gevel- en vloerisolatie
Verwarming: Combi ketel Nefit ( 2012)
Ligging: Aan rustige weg, in Epser bos
Berging: Nieuwe Douglas houten schuur met verdieping en dubbele carport
Parkeren: Ruime gelegenheid op eigen terrein

Inhoud: 924 m³
Woonoppervlakte: 230 m²
Externe bergruimte: 51 m²
Perceeloppervlakte: 2905 m²
Energielabel: Energieklasse C
Aanvaarding: In overleg

Deze woning is voorzien van een bouwtechnische keuring en een energielabel.

lees meer +

Interieur en omgeving

Bekijk alle foto's door op een afbeelding te klikken.

Klembergerweg 8  EPSE
Kenmerken
  • Kosten koper k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht onder voorbehoud
  • Bouwjaar:
    1962
  • Woonoppervlakte:
    230 m²
  • Perceeloppervlakte:
    2905 m²
  • Inhoud:
    924 m³
  • Energieklasse:
    C
  • De Haan Schippers Makelaars