In hartje Lochem

Wonen in een voormalig schoolmeestershuis

Te koop! Voormalig schoolmeesters huis 1920, geheel gerenoveerd met behoud van alle stijlkenmerken, gelegen tegenover en park.

Op steenworp afstand van het gezellige centrum van Lochem en praktisch om de hoek bij de beste bakker van de stad, staat deze uiterst innemende villa. Het huis werd gebouwd in 1920 en is Traditionalistisch van aard; met de heldere opzet, flinke overstekken en het gebruik van natuurlijke materialen, waarbij de detaillering van de stenen in de gevels eens te meer bewijst hoe subtiliteit ook heel erg krachtig kan zijn. De villa heeft een flink vloeroppervlak, van zo’n 205 m², en heeft een fijne stadstuin van 450 m².

Aan de overzijde van de straat ligt het park en daarachter de Paasberg, wat zorgt voor een bijzonder fraai en jaarrond groen uitzicht. Deze royale villa heeft vier slaapkamers en een ruime zolder, die uiteraard ook slaapkamer kan worden gebruikt. Door de inrichting is het speels en humorvol. Het huis heeft een riante leefruimte en een uitstekende onderhoudsniveau. 

Een huis om hebberig van te worden. We nemen u graag mee op een grand tour van dit enige huis.

De Haan Schippers Makelaars